fri frakt och retur i sverige

Ganni SS16

En av årets största höjdpunkter är modeveckan. Modeveckan i somras där de danska modehusen visade fram sina sommarkollektioner för 2016 var inget undantag. De stora danska varumärkena är med på att bestämma vad vi ska köpa och gå klädda i under nästa år och det är därför höga förväntningar på de olika kollektionerna. Ett varumärke vars kollektion för sommar 2016 tog oss med storm var Ganni. På catwalken imponerar Ganni alltid med trendsättande plagg - men denna säsong var något alldeles extra. Ganni visade nämligen med överlägsenhet upp nästa års stora trend: den gula färgen.

Man kunde tydligt se att varumärket denna gång inspirerats av sportens värld. Enkla ränder och joggingliknande sets var att skåda och vi älskar det! De olika outfitsen hade även en feminin touch, vilket gav ett mycket fint helhetsintryck. Det feminina kom till uttryck genom färger, silhuetter, material och prints, allt detta mycket karaktäristiskt för Ganni.

Ganni är känt för sina blommönster och dessa kunde ännu en gång skådas i snyggt skrikande gult på en svart bakgrund. Denna kombination ger ett mycket starkt uttryck som inte går att förbise.

Gult är en mycket stark färg och det kommer säkerligen vara en del som rynkar pannan åt denna trend. Som tur är är Ganni känt för att vara mångsidig och skapa plagg som tilltalar alla - denna kollektion är inget undantag. Stilar skapade i olivgrönt och beige silke blev också framvisade på catwalken och vi spår dessa till att bli bland säsongens storfavoriter.

Oavsett vilka färger du gillar att bära kan vi se att Ganni ännu en gång har skapat en trendsättande, snygg och vågad kollektion som kommer att slitas från hyllorna när den kommer ut i butik. Detta är vi säkra på!

 

< Næste post                                                                                                   Forrige post >