fri frakt och retur i sverige

Ganni - Efterårs Kollektion

Ganni har denna säsong utan tvivel skapat en av säsongens snyggaste kollektioner. AW15-kollektionen har allt: eleganta och feminina styles, snygga prints, coola material och moderna silhuetter. Varumärket är inte rädd för att ligga i framkant när det kommer till moderiktiga looks och detta visas tydligt denna säsong.

Ganni är just nu ett av Danmarks mest populära varumärken, vilket är välförtjänt. Modehuset har förmågan att skapa trendriktiga plagg i fina material till rimliga priser och ligger alltid vid framkanten inom modevärlden. 

Byxor med vida ben är just nu inne och detta är en stil som Ganni självklart har tagit till sig. Byxorna är skapade i flera olika prints, material och former - vi älskar denna mångfald. De Kina-inspirerade silkesbyxorna med vida ben är en av säsongens favoriter här hos Me & the Met. Vi gillar det snygga printet som leder tankarna till det vackra Östasien med dess mystiska kultur och storslagna mönster.

Prints är ett av Gannis kännetecken och därför kan vi i varje kollektion se banbrytande och nya coola prints. Oftast är det blomsterprints som återkommer i Gannis olika kollektioner och återskapas på helt nya sätt, vilket innebär att inte en enda kollektion är den andra lik.

Utöver prints är också färger ett element som Ganni inte räds att använda. I AW15-kollektionen är otroligt snygga färger såsom brons och ljusblått genomgående. De härliga bronsfärgerna leder tankarna till höstens jordbruna färger, medan den ljusblå kalla färgen påminner om de mer kyliga dagarna med snöfyllda gator. Designteamet hos Ganni har använt dessa snygga färger till bland annat de eleganta spetsplaggen, vilka därmed får en otroligt cool kontrast till den annars så feminina spetsen.

Höst- och vinterkollektionen från Ganni är övergripande en helt fantastisk kollektion och vi önskar att vi kunde ta med alla plagg hem! Du hittar just nu våra favoriter här i butiken.

 

< Næste post                                                                                                   Forrige post >