fri frakt och retur i sverige

Filippa K

Filippa K är det svenska varumärket som tagit oss alla med storm! Med kollektioner för både män och kvinnor är Filippa K sannerligen en designer som vuxit sig stark på den skandinaviska marknaden under de senaste åren. Grundat år 1993 med ambitionen om att skapa kläder av hög kvalitet och med en tidlös design har varumärket lyckats etablera sig som en stark spelare både inom Skandinavien och på ett internationellt plan.

Varumärkets framgångssaga har kommit till tydligt uttryck runt om i världen - idag säljs Filippa K i över 20 olika länder, och utöver detta genom ett flertal butiker online. Som en framstående aktör på den svenska marknaden har designern även vunnit prestigefulla pris såsom Guldknappen 1997, Guldknappen Reader Award 2010, och titlar såsom årets designer. Filippa K är därmed i synnerhet ett av Sveriges största och mest framgångsrika modemärken!

Varje år presenterar Filippa K fyra kollektioner i enlighet med årstiderna vår, sommar, vinter och höst. De olika kollektionerna präglas av moderiktiga plagg i fina material av hög kvalitet och snygga färger. Vanligtvis presenterar designern enfärgade plagg eller plagg med minimalistiska mönster såsom tunna ränder, vilket ytterligare adderar till den elegant stilrena och tidlösa känslan vid de olika plaggen. 

Här hos Me & the Met förhandlar vi Filippa K-plagg för kvinnor - eleganta och feminina plagg som passar de flesta åldrar och tillfällen. Hos oss hittar du kläder för fest, arbete och fritid, med den gemensamma nämnaren av klassisk stilrenhet som vi kommit att förknippa med Filippa K. Genom den goda kvalitet och enkelhet som karaktäriserar plaggen vågar vi påstå att dessa plagg kommer att kunna användas under många säsonger framöver - både i form av hållbarhet och med hänsyn till deras förmåga att ingå i olika stilar och kombinationer med andra klädesplagg. Filippa K blir på detta vis ett ytterst prisvärt modemärke som sätter ditt välbefinnande i främsta rummet - just därför är denna designer en storfavorit som vi håller varmt om hjärtat!

< Næste post                                                                                                   Forrige post >