fri frakt och retur i sverige

Filippa K var sommar 2016


Filippa K - varumärket som hjälpt till att sätta Sverige på den internationella modekartan, har nyligen presenterat sin nya kollektion för vår/sommar 2016. Den senaste kollektionen lanserad av varumärket präglas av inspiration hämtad från ett avslappnat och soligt Los Angeles. I kollektionen framgår ett fräscht och informellt uttryck, vilket i kombination med den välkända femininitet som kännetecknar Filippa K erbjuder plagg som passar perfekt för den moderna kvinnan!

Filippa K fokuserar denna säsong på naturliga material och silhuetter av olika utformning, varierande från slimmade till mer generösa med möjlighet för att låta kreativiteten flöda och klä sig trendigt i lager-på-lager. Genom vår/sommar-kollektionen 2016 har tre av designerns klassiska plagg omtolkats. Vi talar här om t-shirten, trenchcoaten och den skräddarsydda skjortan. Utöver dessa nytolkningar bjuder kollektionen på ett mångfald av material och kombinationer som står i kontrast genom mjuka och grövre tygmaterial, såväl som genom draperingar och mer stela strukturer.


Filippa K Sommar kollektion

 

Vår/ sommar-kollektion från Filippa K


Intressanta ytor i bomullspoplin och twill, bomullslinne, tencel- och silkesblandningar förkroppsligar detta års vår/sommar-kollektion från Filippa K. Dessutom presenteras ett flertal stickade plagg tillverkade av ekologiska bomullsgarn, vilket visar att designern tar miljödebatten på allvar. Färgpaletten är i jämförelse med tidigare säsonger reducerad till ett mer monokromt och neutralt omfång av marinblå, svarta, vita och krämfärgade nyanser, vilket går hand i hand med Filippa K:s syfte från dag ett om att skapa tidlösa plagg av hög kvalitet. Utöver de plagg som går i tråd med varumärkets design-DNA bjuder säsongens kollektion också på trendriktiga khakifärgade plagg och spännande plagg med tegelröda detaljer. Kollektionen förkroppsligar dock den skandinaviska minimalism som Filippa K är så välkänt för, i en spännande kombination med 70-tals-influenser. Genom ännu en vällyckad kollektion med fokus på högkvalitativa basplagg som varar under flera säsonger är en sak säker - Filippa K är ett modemärke att räkna med!

< Næste post                                                                                                   Forrige post >