Tommy Hilfiger

Vi på Me & the Met är otroligt glada över att få välkomna Michael Kors till familjen. Michael Kors är ett världskänt märke som idag går att finna i några av världens största städer som New York, Beverly Hills, London, Paris, Tokyo, Hong Kong och Milano. Dessutom kan du endast finna deras designs via exklusiva multibrandbutiker eller i sina egna butiker. Michael Kors är välkända för sina lyxiga accessoarer i form av väskor, plånböcker och skor samt ready-to-wear kollektioner. 1981 grundades märket av designern vid samma namn och har sedan dess kontinuerligt uppdaterat sin produktportfölj till att idag bli ett modeimperium bestående av flera linjer som bl.a. Michael Kors Collection och MICHAEL Michael Kors. Märket är särskilt älskat för sina läckra väskor, plånböcker och skor, men kollektionerna idag består även av smycken, klockor, parfymer, solglasögon och kläder för både kvinnor och män. Dess fantastiska utveckling genom historien och dess unika design har även bidragit till att Michael Kors vunnit ett flertal priser inom modebranschen.

Hos Me & the Met erbjuder vi accessoarer från detta populära märke, allt från Michael Kors’ väskor och plånböcker till mindre nyckelringar. Vi har fallit för Michael Kors fantastiska kvalitet och klassiskt tidlösa design som du kommer kunna ha med dig i flera år framöver. Finn dina favorit accessoarer från Michael Kors här hos Me & the Met.

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 16

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 16

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Michael Kors “bestsellers”

Du finner otroligt många “bestseller” väskor från Michael Kors och trots att det varje säsong tillkommer nya modeller och nya färger, så återkommer dem gång efter gång. Dessa väskor kan komma som vanligt (t.ex. i svart och beige), men även i säsongens nya färger som till exempel turkos, röd, en läcker marinblå eller rosa. Du kan även hitta flera accessoarer mönstrade med Michael Kors egna logga. Genom åren har man kallat bl.a. “double zip” väskan som en klassisk it-väska. Denna lilla axelremsväska passar perfekt till vardag och fest då den både är rymlig men också tillräckligt att den passar perfekt till cocktailklänningen. Varje säsong kommer den tillbaka i svart och beige, men kan släppas i upp till 15 olika färger. Andra kända it-väskor från Michael Kors är många av deras tote-väskor som t.ex. Jet Set och Selma väskorna. Bakgrunden till varför många av dessa modeller nått bästsäljarlistan är med stor sannolikhet tack vare deras förmåga att “kunna” väldigt mycket. Det kan också vara den perfekta work-wear väskan, med plats för både papper och laptop. Michael Kors designar alltid klassiska väskor som passar det mesta och är därför enkla att styla till flera olika outfits, oavsett om du ena dagen känner för färg och mönster eller andra dagen vill gå klädd i svart.

Väskor och plånböcker som aldrig går ur mode

Det finns många olika anledningar till varför Michael Kors har blivit så pass populära som dem är idag. En av de särskilt framträdande egenskaperna är märkets förmåga att skapa produkter i lyxig kvalitet och tidlös design, som garanterat blir en klassiker i varje kvinnas garderob så fort den kliver in genom dörren. När du köper din första Michael Kors väska kan det vara en bra idé att köpa en klassisk svart modell som du kan styla till det mesta. Den kan göra en enkel vardag eller fest outfit både unik och elegant.

Michael Kors och den goda gärningen

För Michael Kors har ”den goda gärningen” alltid varit en central punkt när det kommer till företagande. Det gäller både i form av rekrytering av nya medarbetare samt det generella arbetet med talent, var det är viktigt för Michael Kors att framhäva diversitet och därmed sina erfarenheter och perspektiv från alla typer av människor. Men det är inte bara internt i verksamheten som det är fokus på mångfald och acceptans, det gäller även i omvärlden, var Michael Kors är aktiv inom både kultur och events med fokus på diversitet. Redan från start har fokus på filantropi varit tydlig för Michael Kors, där särskilt kampen mot hunger har varit ett ”hjärtebarn” för företaget i över 20 år. Arbete mot hunger pågår till viss del tillsammans mindre NGO’s, men har även sedan 2013 inneburit ett samarbete med WFP - FN’s ”World Food Programme”. Företaget har bl.a. designat klockor där överskottet har gått till att ge mat till några av världens fattigaste barn. 

Få din Michael Kors väska levererad direkt till dörren i Köpenhamn från din favorit online butik

Hos me & the Met erbjuder vi leverans i en-timmes-intervaller dagligen. Detta betyder att vi knackar på hos dig med din väska endast någon timme efter att du beställt din nya dröm. Smidigare än så blir det inte. Vi upplever ofta att våra kunder är på jakt efter en specifik väska som gåva till sig själv, till födelsedagen, till konfirmanden, till studenten eller liknande, varför det är viktigt för oss att erbjuda dig lyxen att ta emot ett fint inslaget paket vid din dörr inom loppet av en timme. Så om det är här och nu som du drömmer om en ny väska eller skall glädja någon du känner, så är det nu du kan få den direkt från Me & the Met.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.