Kategorier

Toga Pulla

Toga Pulla

Det är med stor glädje vi presenterar vårt senaste tillskott och prisbelönta märke - Toga Pulla, som med sin nytolkning av den klassiska cowboystöveln har visat sig omöjlig att missa i modevärlden. Bakom Toga Pulla finner man varumärkets japanska grundare Yasoku Furuta, känd för en av säsongens mest eftertraktade varor online - den otroligt snygga sko du ser här nedan. Furuta är en prisbelönt designer och stylist som hittat helt rätt genom att kombinera modern japansk design med detaljer inspirerade av den västliga världen.

Yasoku Furuta startade sitt första varumärke Toga år 1997, efter sin designutbildning i Paris och tidigare karriär som kostymdesigner. Märket Toga förde i snabb takt till stora framgångar och ledde till ett gott rykte bland kunder, journalister och kollegor inom modevärlden. Togas design blev känd för sin blandning mellan vintage, japansk street fashion och couture, samtidigt som den förmedlade högsta kvalitet genom att presentera plagg i fina material. Allt detta har lett till stora framgångar för Furuta, som idag har 30 butiker världen över.

Furutas snabbt växande varumärke Toga gav henne möjligheten att vidareutveckla sina idéer och sin talang - detta kom till uttryck genom det egna skomärket Toga Pulla som lanserades 2013. Systermärket slog igenom på allvar i modevärlden och blev världskänt genom nytolkningen av den klassiska cowboystöveln - där vintage och western-inspirerade element kombineras för att skapa en både klassisk och cool look. Denna look kommer till uttryck genom läder eller mocka, spännen, sömdetaljer och feminin estetik. Den unika designen är både elegant och urban, såväl som avant-garde. Här framhävs Furutas kärlek till härliga material och god kvalitet. Vi anser att denna sko borde finnas i alla kvinnors ägo!

Köp Toga Pulla skor online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.