Kategorier

Tiger of sweden

Tiger of sweden

Tiger of Sweden grundades för över 100 år sedan och är idag ett välkänt internationellt varumärke som är utvecklat på innovation och nyfikenhet. ”A different cut” är något som symboliserar märket och som syns i deras kollektioner men som även präglar deras tankesätt. Märket har tagit finkläderna och gjort dem användbara på gatan. Deras plagg passar den som söker elegans och vill vara sofistikerad men på ett ungdomligt och innovativt sätt. Märket inspireras av en rock`n´roll anda snarare än Wall street anda. Plaggen kännetecknas av innovativ design och välskräddad skandinavisk stil. Söker du plagg som är av hög kvalité och som fungerar säsong efter säsong hittar du dem hos Tiger of Sweden.

Idag känner vi alla till den välkända tiger-loggan som går att hitta på allt från väskor, tröjor, plånböcker, klänningar, accessoarer och jeans. Varumärket inspireras av rock n´ roll attityden samt deras skandinaviska ursprung när de designar kläderna. Den skandinaviska minimalistiska looken gör att plaggen är användbara både till vardags men går även att klä upp med ett par klackar och smycken för finare tillfällen. Hos Tiger of Sweden hittar du den perfekta stilrena kappan som håller år efter år eller de perfekt jeansen som är designade för att vara sköna och sitta bra. Märket erbjuder kläder i klassiska färger som svart, vitt, beige, grått, grönt och blått men du hittar även mönstrade plagg. I den nya kollektionen AW17 hittar du plagg som hyllar den självständiga kvinnan. Maskulint med en touch av feminint är det genomgående temat. Kläderna är välskräddade och passar under hela dagen, från att du går till jobbet på morgonen till att du lämnar baren på kvällen för att gå hem och sova.

Hos oss på Me and the Met älskar vi den klassiska skandinaviska stilen som ständigt utmanas av Tiger of Sweden. De har plagg som passar alla tillfällen och säsonger och som är av hög kvalité. Hitta dina favoriter här hos oss!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.