Kategorier

Stine Goya

Stine Goya

Det danska märket Stine Goya grundades år 2006 i modestaden Köpenhamn. Stine Goya som både är namnet på märket och även personen bakom kollektionerna, designar plagg som är unika och lekfulla vilket syns i alla plagg. Färgrika mönster och feminina silhuetter är utgångspunkten för detta märke där inspirationen kommer från konst och kreativitet. Designen tillsammans med de färgrika och mönstrade plaggen skapar nytt liv i den skandinaviska modevärlden. Plaggen är riktade till kvinnor som vill skapa en individuell feminin stil.

Stine föddes 1979 i Danmark men flyttade år 1999 till London för att studera Fashion Prints. När hon år 2006 startade företaget Stine Goya blev det snabbt framgångsrikt på grund utav de vackra kollektionerna. Genombrottet skedde under modeveckan i Köpenhamn 2007 med kollektionen Confetti. År 2011 vann designern det mest prestigefyllda danska modepriset, nämligen årets danske designer. Den första Flagship-butiken öppnades 2013 i Köpenhamn. Lokalerna som butikerna har är vackra vilket alltid återspeglar kollektionerna. Märket går att hitta runt om i världen. Idag fortsätter Stine Goya att influera modevärlden med hennes autentiska och färgglada kollektioner. Designern följer inte trender utan skapar dem och har gjort det sedan märket grundades, vilket gör att vi med spänning väntar på vad de ska erbjuda säsong efter säsong.

Kollektionerna erbjuder allt från klänningar, byxor, toppar, kjolar och skor som kommer i vackra färger, mönster och tryck. Materialen är alltid av hög kvalité och favoritmaterialet silke är alltid i fokus. Är du ute efter estetiskt vackra kläder i mjukt och skönt material så hittar du det från Stine Goya. Skapa din egen individuella stil med kläder från märket. Shoppa dina favoriter från Stine Goya här hos oss på Me and the Met.

Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.