Sportmax

Det italienska varumärket Sportmax är en del av den mycket berömda, luxuösa Max Mara-gruppen, vilken inkluderar 23 olika varumärkeskollektioner. Sportmax är Max Maras flotta urbana linje som bland annat erbjuder grafiska klänningar med vågade tryck, plagg i skräddarsydd precision samt skarpt skurna jackor och byxor för ett storstadsliv som passar den modemedvetna. Erkänd världen över som föregångaren till modernt ready-to-wear är Max Mara-gruppen idag ett av de största internationella modehusen och även det första italienska klädföretaget.

Modehuset Max Mara etablerades 1951 av Achille Maramotti, en av de första att förutse att industriella processer kunde hjälpa till att stötta produktionen av högkvalitativa designplagg. Därmed blev Maramotti föregångaren till dagens ready-to-wear-koncept. Genom att erbjuda feminina plagg skapade via välmanövrerade industriella processer behåller Max Mara och dess varumärkeskollektioner såsom Sportmax sin välbetrodda placering inom modevärlden. Se dig gärna omkring och upptäck plaggen från Sportmax som just nu finns i sortimentet här hos oss.

Köp Sportmax kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Det innovativa italienska modehuset

Sportmax är ett modernt modehus som är byggt och skapat kring ett stort arv av innovativt och vackert italienskt hantverk. Med ett nytt tankesätt på mode så designar märket kläder till stilrena kvinnor som väljer att handla kläder från märket på grund utav deras öga för detaljer och tidlösa stil. Sportmax grundades i norra Italien där märket var en av de första att designa ready-to-wear kläder som passade perfekt in i kundernas garderober. Med sitt innovativa tankesätt så började Sportmax att designa cutting-edge kläder av fina material och använde sig av tekniker som det även skrevs om i tidningen Vouge. Redan från första ögonblicket när märket debuterade på catwalken i Milan 1976 så har Sportmax stått för deras starka och innovativa anda och deras fräscha och vågade stil. Nu efter många år av erfarenhet så är Sportmax i spetsen av att använda sig av skärning, färg och textiler samt även av olika tekniker vilket gör att de skapar väldigt snygga och tuffa plagg. Deras kläder och accessoar är idag definierade av ständig innovation mixad med slående stil.

Kläderna från Sportmax är väldigt vackra och märket fortsätter att år efter år överraska modevärlden med deras design. Märket är verkligen alltid först med att komma på innovativa sett att utveckla kläder. Från Sportmax hittar du väldigt fina plagg i olika material och mönster där de är väldigt duktiga på detaljerna som gör plaggen unika.

Många fina och tuffa accessoarer

Sportmax har många fina accessoarer i många olika stilar. Deras väskor är väldigt snygga där de har allt från axelväskor i olika storlekar till tote-väskor som är perfekta när du har lite mer saker att bära på. Väskorna är väldigt stilrena och enkla i modellen men har alla olika fina detaljer som exempelvis fina spännen eller nitar som gör det där lilla extra. Väskorna kommer i färger som vitt, svart, rött, grönt och orange.

Du hittar även fina och tuffa skor från märket. Även när de designar skorna så kommer den innovativa sidan fram där du hittar skor med detaljer som nitar och annorlunda form på klacken. Från märket hittar du allt från Sneakers till boots och knähöga skor samt även fina klackar som passar perfekt till fest. Förutom skor och väskor så kan du även shoppas skärp, handskar, sjalar, halsdukar, örhängen, mössor och mycket andra fina accessoarer. Vill du ha ett nytt skärp som inte bara är enkelt utan istället med någon fin detalj så hittar du det från Sportmax.

En del av Max Mara

Märket tillhör italienska Max Mara som var en av de första som förstod att framtidens mode låg i massproduktionen av kläder av hög kvalité. Max Mara är ett familjeföretag där företaget än idag ligger inom familjen. Förutom Sportmax så tillhör även Marella, Pennyblack, iBlues, Max & Co. och Marina Rinaldi den italienska gruppen. År 2013 blev Jennifer Garner den första kända personen att vara ansiktet utåt för Max Mara där kampanjen återfanns i tidningar som exempelvis Vouge, Harper´s Bazaar, Elle, W, InStyle och The New York Times.

Fina jackor, kappor och andra ytterkläder

Är du ute efter en ny jacka eller vill du bara uppdatera din garderob med något nytt? Då hittar du perfekta ytterkläderna från märket. De har väldigt fina jackor och kappor som kommer i snygga färger som rosa, svart, orange, rött och lila. Sportmax har fina kappor och trenchcoats för den lite mer klassiska stilen. Sen har de också parkas i glansiga material likaväl som trenchcoats i läderliknande material för den lite mer tuffa och innovativa stilen. En favorit är den klassiska dubbelknäppta vita bomullsjackan som passar perfekt till en kyligare sommarkväll eller till en höst eller vårdag. Matcha gärna den vita jackan med en svart polotröja och kostymbyxor eller men en ett lite färggladare set till sommaren.

Sportmax är verkligen märket som har allt för alla olika tillfällen och stilar. Vare sig du är ute efter jeans, eller en ny fin topp så hittar du det från Sportmax. Vi på me and the met älskar deras stora utbud av kläder och accessoarer. Deras design slutar aldrig att överraska oss och detta på ett bra sätt. Vi älskar hur de lyckas mixa klassiskt med innovativa snitt och färger. Med kläder från Sportmax är du alltid trendig och stilren.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.