Resume

Det danska märket Résumé grundades år 2016 av systrarna Anne Louise och Emma Résumé. Märket skapar kläder för den moderna kvinnan som är intresserad av mode och generellt nyfiken på vad livet har att erbjuda. Deras kläder är av bra kvalité och alla plagg är alltid trendiga och moderiktiga, där många plagg har någon tvist som gör dem unika. Systrarna skapar även kläder som är mer basic och som är must haves i allas garderober. Kollektionerna kännetecknas av klassiska element och experimentella stilar som ger kollektionerna det där lilla extra vilket gör plaggen unika. Om de två danska systrarna får beskriva sin stil själva så skulle de säga att det är en blandning mellan simpelt och femme fatale. Under Köpenhamns modevecka 2017 så uppvisade Résumé sin första kollektion och sedan dess så har det gått riktigt snabbt för märket där de idag har förhandlat med stora återförsäljare och förväntas växa snabbt.

De två systrarna som har olika personligheter och stilar har skapat ett märke som har en samlad vision. Men det är dessa olikheter i personlighet och stil som har resulterat i den perfekta mixen av lekfullt och dynamisk som vi på Me and the Met tror är helt rätt. Systrarna har alltid varit intresserade av mode och efter flera års arbete inom modebranschen beslutade de sig för att skapa ett eget modemärke. Utöver det här så kommer även systrarna från en familj som varit en del av textilbranschen genom flera generationer, vilket har gett dem en inblick i trender och tyger och kunskap som de kan använda sig av idag. Eftersom systrarna är så ambitiösa så investerade de mycket i början vilket lönade sig då de snabbt blev etablerade på modemarknaden. Märket har allt från fina klänningar, till blusar och kompletta sett som är så himla fint. Vi på Me and the Met älskar alla kläder från det danska märket. Hitta just dina favoriter här hos oss!

Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Det Köpenhamnbaserade märket som expanderat snabbt

Résumé har sina lokaler i Danmarks huvudstad Köpenhamn, den skandinaviska modestaden som är både livlig och har mycket kultur. Märket grundades 2016 av två danska systrar och har sedan dess expanderat snabbt. Det danska varumärket omfattar den populära och älskade skandinaviska minimalistiska viben där kläderna är enkla med fokus på detaljerna. Den enkla stilen kombineras med små tvister, vilket ger kläderna ett modernt utseende som vi alla älskar. Enligt ena systern Emma så handlar god stil om att man är självsäker när man bär kläderna. High-street blandat med high-end är alltid snyggt samt så menar hon på att accessoarer och skor ofta gör det där lilla extra för din stil och det som kan vara avgörande för den personliga touchen.

Systrarna valde medvetet att starta i Danmark, för att skapa en stark utgångspunkt i en stad som de känner sig hemma i. Strategin är att hitta sin plats och position på den danska modemarknaden innan man utökar sitt varumärke. Just nu säljs kläderna på Résumés egen hemsida och av några återförsäljare. På längre sikt är planen dock att varumärket ska kunna köpas i egna fysiska butiker i Danmark. Förutom egna butiker är målet även att expandera internationellt. Och detta verkar inte orealistiskt eftersom Résumé är väldigt bra med sina skandinaviska mönster med internationella funktioner och skapar plagg som vi alla gillar och som passar i de flesta garderober.

Märket som har allt: Klänningar, T-shirts, byxor, kjolar och jackor

På Résumé kan du få allt ditt mode-hjärta önskar samt även ännu mer. Det danska märket erbjuder vackra kvällsklänningar, ljusa sommarklänningar och coola dagliga klänningar. Denna årstid ses klänningar i vackra tryck, mönster och färger som röd, rosa och blå. Förutom klänningar säljer märket även skjortor, toppar och byxor. Alla stilar är gjorda i säsongens färger och tryck och många av dem har de där fina detaljerna som gör dem unika och trendiga.

Den här säsongens hetaste trend för Résumé är deras genomskinliga tyg med glimmer, som kommer i färger som rött, blått, grönt och gult. Det här fina tyget finns i långärmade toppar som passar perfekt under en T-shirt. Den här looken är utan tvekan en av de hetaste trender just nu. Dessutom finns det maxi klänningar i fint tyg. De långa klänningarna ger ett fint och exklusivt utseende med den vackra färgen och det läckra tyget. En av säsongens mest använda material är sammet och även här är Résumé tidig med att haka på trenden. Du kan handla de finaste klänningarna i röda och svarta nyanser.

Stilen är enkel normcore som fokuserar på uni-sex basprodukter. Det här låter kanske tråkigt i början, men vi kan lova dig att det är allt annat än tråkigt. Stilen kombineras med ett feminint fatale utseende som gör kläderna sexiga och läckra. Det är just denna kombination av de två stilarna som gör kläderna unika och som gör att vi alla vill ha dem.

Förutom de två stilarna är också basic produkter i fokus. Plaggen kan vara allt från en mjuk stickad tröja till en T-shirt. Den populära statement T-shirten är också tillgänglig från märket. Kombinationen av de olika stilarna ger den perfekta grunden för att kvinnor ska kunna uttrycka sin individuella och personliga stil samtidigt som de är trendiga. Även varumärket säger att deras kunder är nyfiken på mode och trender, men fokuserar fortfarande på de klassiska grundläggande föremålen, vilket passar bra med varumärkets stil och sortiment inom sortimentet. Och finns det något bättre än klassiska plagg som har en tvist som gör den unika och som gör att vi kan uttrycka vår egen stil? Vi på Me and the Met älskar utbudet från det danska märket och väntar med spänning på vad de kommer designa till kommande kollektioner.

Résumé på Me & the Met

Här hos oss hittar du många olika stilar från danska Résumé. Vi är särskilt nöjda med de vackra klänningarna och de coola T-shirtsen. Kjolarna från märket är också superfina och funkar både till fest och vardags. Styla gärna den coola t-shirten med tryck på med en av kjolarna för att skapa en trendig stil. Hitta dina favoriter från Résumé hos oss.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.