Kategorier

Rains

Rains

Rains är ett danskt varumärke som grundades år 2012. Det danska märket har sedan starten designat och sålt moderiktiga regnjackor i en mängd olika färger och modeller. Märket erbjuder även accessoarer som är vattentäta och även de kommer i olika modeller och färger. Visionen bakom märket var att tolka den traditionella regnjackan som vi alla känner så väl till och göra den mer användbar och i modern stilren design. Med en regnjacka från Rains kan alla gå ut i regnet men fortfarande behålla sin stil och elegans utan att bli blöta. Märket har fått praktiskt att kännas modernt och trendigt. Rains anses också vara ett väletablerat internationellt varumärke som levererar regnkläder med stil och de inspireras av det skandinaviska vädret och design.

Det danska märkets huvudkontor ligger i Århus där de designar och utvecklar alla sina nya mönster och arbetar med att utöka vattentäta produkter som är moderna och stilrena. Inspirerad av skandinavisk stil – och inte minst sagt det skandinaviska vädret – så försöker märket förena traditionellt hantverk med innovativ design. Deras ambition är att skapa regnkläder som håller mer än en säsong, både när det gäller kvalitét men även snygg design – rains gör regn stilrent.

Rains välkända regnjackan ses ofta på Köpenhamns gator och kommer i olika färger och längder. Varumärket erbjuder även andra modeller av vattentäta regnjackor, kappor och ponchos som är både trendiga och praktiska. Utöver den breda kollektionen av jackor har de även en hel samling av vattentäta ryggsäckar, påsar och vattentäta tillbehör, såsom datorskydd, de har allt för den modemedvetna konsumenten. Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder är ett uttryck som beskriver den ultimata klädseln när det regnar i Sverige. Med rains designs, som är både de mest praktiska men också de mest stilrena och eleganta lösningarna som finns, förekommer det inte längre en ursäkt för att stanna inomhus när det regnar. Det finns nu snygga stilrena regnjackor för alla.

Rains finns online hos oss på Me & the Met – hitta din favorit regnjacka här!

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.