Rains

Rains är ett danskt varumärke som grundades år 2012. Det danska märket har sedan starten designat och sålt moderiktiga regnjackor i en mängd olika färger och modeller. Märket erbjuder även accessoarer som är vattentäta och även de kommer i olika modeller och färger. Visionen bakom märket var att tolka den traditionella regnjackan som vi alla känner så väl till och göra den mer användbar och i modern stilren design. Med en regnjacka från Rains kan alla gå ut i regnet men fortfarande behålla sin stil och elegans utan att bli blöta. Märket har fått praktiskt att kännas modernt och trendigt. Rains anses också vara ett väletablerat internationellt varumärke som levererar regnkläder med stil och de inspireras av det skandinaviska vädret och design.

Det danska märkets huvudkontor ligger i Århus där de designar och utvecklar alla sina nya mönster och arbetar med att utöka vattentäta produkter som är moderna och stilrena. Inspirerad av skandinavisk stil – och inte minst sagt det skandinaviska vädret – så försöker märket förena traditionellt hantverk med innovativ design. Deras ambition är att skapa regnkläder som håller mer än en säsong, både när det gäller kvalitét men även snygg design – rains gör regn stilrent.

Rains välkända regnjackan ses ofta på Köpenhamns gator och kommer i olika färger och längder. Varumärket erbjuder även andra modeller av vattentäta regnjackor, kappor och ponchos som är både trendiga och praktiska. Utöver den breda kollektionen av jackor har de även en hel samling av vattentäta ryggsäckar, påsar och vattentäta tillbehör, såsom datorskydd, de har allt för den modemedvetna konsumenten. Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder är ett uttryck som beskriver den ultimata klädseln när det regnar i Sverige. Med rains designs, som är både de mest praktiska men också de mest stilrena och eleganta lösningarna som finns, förekommer det inte längre en ursäkt för att stanna inomhus när det regnar. Det finns nu snygga stilrena regnjackor för alla.

Rains finns online hos oss på Me & the Met – hitta din favorit regnjacka här!

Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Stilren och minimalistisk design i en mängd olika färger

Det danska modemärket Rains erbjuder klassiska regnjackor i snygg stilren design och en stor variation när det kommer till färg, längd och modell. De har regnkläder för både män och kvinnor och designen på produkterna gör att regn aldrig kommer bli tråkigt eller jobbigt. Oavsett vad du letar efter, ponchos, parkas, trenchcoats eller den klassiska regnjackan, har Rains det. Du kan även matcha regnjackan med ett snygga regnbyxor som passar till, vilket gör din outift komplett. Det bästa är att alla stilar kommer i en mängd olika färger så som beige, ljusgrått, blått, svart, grönt och mörkgrått. Vill du matcha dina sommarkläder så finns det även ljusare färger på regnjackorna. Kort sagt behöver du inte längre kompromissa om din outfit när du går utanför dörren på en regnig dag, oavsett om det är sommar eller vinter, höst eller vår.

Tillbehör som är vattentäta och eleganta

Förutom ett brett utbud av vattentäta ytterkläder, designar även Rains vattentäta väskor och andra accessoarer som håller dina tillbehör torra i ur och skur. Bland det breda väsksortimentet hittar du ryggsäckar i olika storlekar och mönster, rymliga handväskor, coola totesäckar och funktionella datorfodral som skyddar datorn från att bli blöt. Du behöver inte längre oroa dig för att dina saker ska blir blöta av regnet, med rains produkter håller sig dina föremål torra och säkra. Tillbehören kommer även i olika färger som exempelvis röd, vit, grön, svart och brun vilket gör att du kan hitta någon färg som du tycker om. Du kan även hitta vattentäta tillbehör som telefonfodral, hattar och nyckelringar. Alla produkter, både kläder, väskor och accessoarer är utformade från samma färgpalett så du har möjligheten att mixa och matcha som du vill och passar både män och kvinnor. Rains erbjuder produkter som ger dig en vattentät klädsel och en möjlighet att uttrycka din personliga stil när det regnar.

Regnjacka som ett modeplagg

Det svenska vädret, och speciellt de svenska somrarna, har alltid varit svåra att förutspå och erbjuder ofta regniga och gråa dagar. När du ska utföra dina vardagsärenden, eller kanske cykla till jobbet är vattentäta ytterkläder och produkter ett måste. Regnkläder har dock inte alltid varit trendiga, vilket resulterade i att man var tvungen att kompromissa med stilen när det regnade. Den traditionella regnjackan har med andra ord inte varit en synonym för mode. Det här har dock det danska modemärket Rains ändrat på. Med stilren och minimalistisk design kan du enkelt och säkert matcha dina vattentäta ytterkläder med din befintliga stil och garderob. Du kan även få din regnjacka i en färg som matchar dagens trend så att du kan känna dig elegant och välklädd trots att det regnar. Regnkläder och regn-produkter behöver inte längre vara tråkiga, även om det regnar och regnar, kan regnkläder nu vara funktionella och moderna.

Vi på Me & the met tycker att rains regnjackor är ett måste att ha i garderoben och ser fram emot nya designer och nya produkter från rains som är snygga, stilrena och vattentäta.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.