Kategorier

Pura López

Pura López

Från 1987 fram tills idag så har märket Pura López designat skor och boots av den högsta kvalitén. Märket grundades i Spanien och designen på skorna återspelar alltid den spanska stilen och hantverket. Feminin elegans är alltid i fokus och designerns långa erfarenhet av skotillverkning återspeglar sig i alla kollektionerna. Den feminina stilen tilltalar alla modemedvetna skoentusiaster där klackar är vanligt förekommande från märket. Många av skorna har fina detaljer i form av spännen och knäppningar samt så hittar du ett stort utbud av olika färger och modeller.

Pura López har vuxit upp med allt som har med skor att göra då hennes pappa var skotillverkare. Designern har även själv studerat skotillverkning och design i Milano vilket har legat till grund för hennes stora intresse för skor. Pura López är känd för att alltid ha olika stilar i åtanke när hon designar skorna. Hon tar hänsyn till olika kroppsformer, längder och även vilken tid på dygnet som skon ska användas. Det här leder till att hon designar många olika par skor i olika modeller och färger inför varje kollektion men väljer enbart att ta med de som hon anser är de mest intressanta och innovativa. Skorna tillverkas i åtta olika fabriker i Elche i Spanien där varje fabrik specialiserar sig på en viss typ av skotillverkning. Idag går det att hitta Pura López i över 1000 ställen runt om i världen och du hittar deras butiker i städer som Rom, Paris och Marocko.

Märket har skor som passar de flesta tillfällen och stilar. Du hittar allt från boots som är perfekta under svalare sommarkvällar till finare klackar som passar utmärkt att ha på fest och finare tillställningar. Märket designar även många klackar som passar bra till jobbet och är väldigt fina att matcha med ett par kostymbyxor och en blus. Vi på Me and the Met är glada över att kunna erbjuda skor från Pura López, shoppa dina favoriter här!

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.