Kategorier

nué notes

nué notes

Designern och namnet bakom nué notes är danska Anne-Dorthe Larsen som inspireras av att kunna designa kläder som passar alla typer av kvinnor och som även går att använda till alla olika tillfällen vare sig det är kläder för fest, jobb eller bara för att ha hemma. Kollektionerna innehåller alltid läckra och lyxiga kläder samt plagg som designern själv tycker saknas i sin garderob. Utöver den stora variationen av kläder så vill designern alltid att kläderna som hon designar ska vara lätta att matcha med det som du redan har i din garderob. Alla kläder som hon designar är av hög kvalité så som exempelvis silke, bomull, läder och ull. Från nué notes hittar du kläder som passar just dig. 

Nué notes grundades 2007 av Anne-Dorthe Larsen och Katrine Rabjerg i den skandinaviska modestaden Köpenhamn. Märket startade som ett litet lyxigt märke med läderkollektioner för kvinnor. Men då märket snabbt blev populärt så expanderade utbudet av kläderna och märket erbjuder idag en variation av olika stilar. Idag hittar du allt från toppar, jackor och klänningar till byxor från nué notes. Märket designar kläder som ska inspirera och som ska klä hela kvinnan från topp till tå. Enligt nué notes är det din personlighet och individualitet som skapar extra liv i deras plagg. Fina feminina kläder och baskläder går år efter år att finna i de vackra kollektionerna från märket.

Från märket hittar du allt från klänningar till byxor, tröjor, kjolar, kavajer och jackor. Nué notes erbjuder även accessoarer som exempelvis sockar och fina mobilskal i olika färger och mönster, där en favorit är det blommiga mönstret. Vi på Me and the Met älskar det stora utbudet av användbara och sköna plagg som passar till alla tillfällen och stilar. Shoppa dina favoriter från nué notes här hos oss!

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.