Gratis frakt på köp över 300kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Muuse

Sedan den internationella innovativa plattformen MUUSE startade 2011, har man gjort ett fantastiskt arbete med att stödja de bästa up-coming-designtalangerna i världen. Partnerskap är nyckelordet eftersom det är på så sätt MUUSE tillsammans med de kreativa talangerna skapar en MUUSE-kollektion som släpps under designerns eget namn. Detta partnerskap innebär dessutom en rad praktiska aspekter eftersom MUUSE även stöder de primära aktiviteterna i värdekedjan som exempelvis logistik, försäljning, kollektionsutveckling samt ekonomiskt stöd.

MUUSE har sin bas i Köpenhamn och samarbetar med olika internationellt erkända talangjägare inom modebranschen för att noga kunna välja ut en unik kreativ skara av internationella talanger. Dessa lovande nyutexaminerade designers väljs ut från tio av världens bästa designskolor, och utvecklar och producerar en limited edition-kollektion tillsammans med MUUSE. Man tillverkar max 20 exemplar av ett och samma plagg, vilket gör dem eftertraktade och exklusiva. Dessutom säljs dessa kollektioner uteslutande i MUUSE:s egen webbutik och i få utvalda butiker.

Köp MUUSE online hos Me & the Met!

Det finns inga produkter som matchar urvalet

MUUSE arbetar med en kombination av passion för kvalitet och imponerande designtalang för att skapa unika stilar som var och en kommer att uppskattas i många år framöver. MUUSE satsar både som varumärke och som skapare av design på att varje produkt ska vara unik, inte en masstillverkad highstreet-produkt. För MUUSE är det viktigt att bevara förhållandet mellan konstnären/designern och musan/plagget, och alla stilar är designade med lika mycket passion som konstnärlig kreativitet.

MUUSE har nyligen i samarbete med Elle Style Awards inrättat ett nordiskt talangpris: New Nordic Talent of the Year.

Vi hos Me & the Met är stolta över att vara en av de utvalda återförsäljarna för MUUSE:s kläder och att därmed kunna stödja blomstrande kreativ utveckling av nya spirande designtalanger samt ett konstant fokus på kreativitet och kvalitet.