Kategorier

Muuba

Muuba

Muubaa vill omdefinera vad som faktiskt är möjligt att göra med läder och utmanar den traditionella skinnjackan med helt nytänkande använding och design. Oavsett om du vill bära hela deras skinn-looks som ett statement, eller bara vill tillföra ett enkelt plagg till garderoben så tillför deras kreationer edge och textur till varje look.

Detta engelska modemärke arbetar med en filosofi om att skapa tidslösa looks som samtidigt lever upp till nutidens trender och vill att var kvinna skapar sin egen Muubaa style, varje dag! Det unika med Muubaa är deras förmåga att överaska och tänja gränserna för vad faktiskt är möjligt att göra med läder, både i hur man skapar kläderna och hur man bär dem. Varje style berättar en historia om kontraster. Kanske är det en ofärdig finish på ett skräddarsytt snitt, råa feminia detaljer eller en twist på en klassisk silliett?

Skinn ljuger aldrig och därför har Muubaa gjort det till deras kännetecken att fokusera på passform, snitt och helhet. De experimenterar ofta med svåra skinnbehandlingsmetoder och tillför gärna oväntade detaljer. Inget skinn ser likadant ut och istället för att slänga, väljer Muubaa att inkorporera det i sina designs. Detta betyder att varje plagg är mer än unikt och individuellt, precis som de kvinnor som väljer att bära dem. Muuba har det senaste året blommat upp i modevärlden och finns nu i över tjugo länder, bland annat i modestäder som London, Paris, New York, Milano och Tokyo.

Köp Muuba kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.