Kategorier

Munthe

Munthe

Det danska märket Munthe grundades år 1994 av Naja Munthe och Karen Simonsen och hette då Munthe plus Simonsen. År 2014 gjorde Naja Munthe en ny-lansering av märket som idag är känt för klädernas unika detaljer och väldesignade idéer som återspeglar sig i kollektionerna år efter år. Märket har sedan starten nått stora framgångar då kläderna har burits av många stora modeller och återfunnits på många stora modeshower. Märket har idag funnits i över 20 år och har två vackra flagship butiker, en i Köpenhamn och en i Aarhus.

Drivkraften bakom kollektionerna som släpps fyra gånger per år är designern och grundaren Naja Munthe som finner sin inspiration till plaggen genom hennes resor. Olika tropiska detaljer blandat med street-style från London och New York är det som influerar designern. Finesserna bakom klädesplaggen ligger inte bara i den höga kvalitén på kläderna utan även i den perfekta kombinationen av rått och dekonstruerat vilket är matchat med raffinerat och elegant. Märket designar kläder som har den perfekta mixen av elegant och coolt. Mönstret på plaggen är lätta att känna igen på grund utav deras konstnärliga och kontrasterande egenskaper. Resultatet av designen är kläder som alla älskar och vill ha i sin garderob. Munthe erbjuder en stil som är både avslappnad och festlig där den skandinaviska stilen alltid återspeglas i kollektionerna genom de fräscha nordiska färgerna och vackra siluetterna. Munthes vackra kläder har blivit väldigt populära och går idag att hitta i många danska kvinnors garderober.

Från Munthe hittar du fina klänningar till både vardags och fest. Du hittar även tröjor, byxor, jackor, kjolar och vackra blusar vilka alla kommer i olika färger och mönster. Utöver klädesplaggen erbjuder märket även fina assessorer i form av mobilskal i olika mönster, sjalar, sockar och skärp. Vi på Me and the Met älskar kläderna från Munthe och hur de passar till alla tillfällen, shoppa märket här hos oss.

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.