Kategorier

Mason pearson

Mason pearson

År 1885 uppfann Mason Pearson en helt unik hårborste som skulle visa sig vara helt fantastisk och säljs idag över hela världen. Förutom den vackra designen av borsten har den ett mängd hälso- och utseendefördelar. När du använder borsten så får du både massage av hårbotten, du ökar blodflödet och den ger dig mindre fettigt hår. Mekanismen med borsten är att den tar bort fettet från hårbotten ned till topparna, vilket ger dig både mer glansigt och även hälsosammare hår, samt en minskning av det elektriska håret som vi alla stör oss på. Borsten är till största del handgjord där endast några få delar av den är massproducerad. Precisionen i produktionen av denna produkt är extremt unik, och den exklusivitet som den ger är svår att hitta annars. 

Det världsberömda och exklusiva varumärket Mason Pearson startades av en brittisk gentleman med samma namn som går tillbaka till 1800-talet. Mer exakt kom varumärkets första produkt till butikshyllorna 1885, vilket var den berömda hårborsten, som sedan dess varit Mason Pearsons primära försäljningsprodukt. Idag drivs verksamheten fortfarande av familjen Pearson, vilket gör att det fortfarande är ett familjeföretag.

Vi på Me and the Met älskar de hälsosamma hårborstarna från märket. Alla borstar kommer i olika modeller och färger vilket gör att du kan hitta den som passar just dig bäst. Mason Pearson producerar ett hav av olika storlekar och typer. För att hitta den borsten som passar just ditt hår bäst så är det bara att läsa längst ner på denna sida för mer information.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.