Kategorier

Maria Black

Maria Black

Mångsidighet, individualitet och berättigande är ord som beskriver det danska märket. Maria Black grundades i modestaden Köpenhamn och tillverkar idag innovativa och snygga smycken i roséguld, silver och guld. Deras vision är att alltid utmana och revolutionera smyckestillverkningen och även hur man kan styla smycken. Märket designar minimalistisk, polerade och intelligenta smycken som aldrig blir tråkiga utan det är smycken som firar dem som vågar utmana och uppmuntrar individer till att sticka ut ur mängden. Designern bakom märket är Maria Balck som drivs av det omöjliga och ju svårare det verkar vara att göra något så blir designern bara mer manad att prova det. Märket grundades på idén om att kombinera estetik och konstnärlighet och att låta smycken betona det vardagliga utseendet hos en modern individ och utmana det vanliga synsättet på kroppssmyckning.

Maria Black arbetar konstant med att vara innovativa genom att göra smycken lekfulla och anpassningsbara genom att uppmuntra alla smycken från märket att mixas och matchas för att skapa just din egen stil. Inspirationen till alla smyckekollektioner kommer exempelvis från artisten David Bowie samt även från den enkelhet som återfinns i den japanska kulturen och konsten. Märket försöker spå vad som kommer vara trendigt i framtiden samt även kombinera den kunskapen som de har från det förflutna för att skapa smycken som är snygga och moderiktiga idag. Örhängena från märket kommer styckevis då många har mer än två hål i öronen. Detta innebär att du kan mixa örhängena som du själv vill och utifrån det du känner för dagen.

Vi på me and the met älskar det stora utbudet från märket och att de alltid skapar trendiga smycken som gör det där lilla extra att komplettera din stil. Är du ute efter ett par nya örhängen eller varför inte ett nytt snyggt armband, du hittar allt du behöver från Maria Black. Shoppa just dina favoriter från märket här hos oss.

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.