Kategorier

M Missoni

M Missoni

Avslappnad, cool och chic är tre ord som beskriver det italienska modemärket M. Missoni som grundades i Milano 1998. Märket är avsett för att öka den nuvarande Missoni kundkretsen och riktar sig därför till den unga och moderna kvinnan. Plaggen är tillgängliga för ett lite lägre pris än Missoni kollektionerna, men fortfarande av den höga kvalitén vilket gör att du kan fynda lyx-plagg till ett väldigt bra pris. M Missoni är kända för deras härliga mönster och färger som skapar den perfekta etniska och autentiska touchen. Märket är speciellt känt för det ikoniska sicksack mönster som återfinns i kollektionerna och som vi alla älskar.

Tanken bakom kollektionerna är att plaggen ska kunna användas till alla tillfällen, under alla säsonger och vara trendiga år efter år. Därför är designen på kläderna enkla men på ett ungdomligt sätt. Kläderna är gjorda av praktiska och sköna material utav högsta kvalitén och du hittar allt från byxor, jackor och tröjor till skor från M Missoni. Tanken är att du ska kunna mixa och matcha som du själv vill för att skapa din egen look. Kollektionerna inspireras av Missoni familjens omfattande passion för konst, natur, arkitektur och olika kulturer. Kläderna är ledigt avslappnade men du kan även hitta mer formella plagg vilket gör att det finns en mångsidighet. Idag är märket välkänt på den internationella marknaden och finns i mer den 60 länder världen över och märket tillhör koncernen Valentino fashion group S.P.A.

Vi på Me & the Met älskar sicksack mönstret som återfinns i de fina kollektionerna från märket och hur man kan skapa sin egen stil genom att matcha plaggen som man själv vill. Hitta dina absoluta favoriter från M Missoni här hos oss på Me and the Met.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.