Kategorier

M.i.h Jeans

M.i.h Jeans

Med en attityd och auktoritet som är byggd på fem decennier av denimerfarenhet är märket känt för sina 70tals inspirerande stilar och en free spirit attityd som kallas för blue jean spirit. Deminplagg från M.i.h Jeans beskrivs som ”free spirited”, lättburna och helt enkelt lätta att älska. Det London-baserade märket är det ultimata denim märket för jeanstjejen då de designar jeansplagg som alla älskar och som alltid är stilsäkra. Med inspiration från 70-talet skapar märket vintage denimplagg i moderna material och som passar till alla olika stilar och tillfällen. De ikoniska jeansen från märket finns i massa olika modeller och färger och går att styla på många olika sätt för att skapa din egna individuella stil.

M.i.h. jeans grundades i London och hette från början Made in Heaven jeans. Designern och kvinnan bakom märket idag är Chloe Lonsdale som är dotter till Londons blue jean king Tony Lonsdale och hon är även guddotter till den ursprungliga ägaren av märket. Chloe spenderade mycket av sin barndom omgiven av denim samt influerades av Londons gatukultur vilket ligger till grund för alla kollektioner som märket designar. Deras vision är att skapa ready-to-go kläder som är utav de bästa materialen. Märket fokuserar mycket på hållbarhet och samarbetar med denimföretag som arbetar för att minska vattenavfallen men det som kanske framförallt gör dem så miljömedvetna är att de vet var materialen som de använder kommer från och att de gör allt för att producera plagg som inte är skadliga för miljön på något sätt. 

Vi på Me and the Met älskar de snygga jeanskläderna från M.i.h jeans. Från märket hittar du allt från tröjor, skjortor och jeans till klänningar, jackor, kjolar och jumpsuits. Shoppa märket här hos oss!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.