Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Livly

Vi på Me & the Met är otroligt glada att få presentera det fantastiska svenska barnklädesmärket LIVLY. 2011 grundade designern och då nyblivna mamman Lisa Carrol LIVLY hemma i sin lägenhet i Stockholm. Hon hade länge haft en dröm om att få designa kläder till barn i den mjukaste och skönaste bomull hon kunde hitta, i fantastiska mönster och färger. LIVLY designar barnkläder till både pojkar och flickor i 100% bomull. Kort efter start hade märket byggt upp en stadig fot på både den nationella och internationella marknaden. Dessa söta designs har blivit go-to plagg för både mammor och pappor världen runt och blivit en absolut favorit hos barnen. Lisas designs har blivit otroligt omtalade både bland press och bland kunder vilket har lett till en enorm uppsving för märket. Något de sannerligen förtjänar. LIVLY kan idag klassas som en “must-have” i var barns garderob och erbjuder plagg i ljusa och härliga färger säsong efter säsong; ljusblått, ljusrosa, vitt, beige etc. Kollektionerna består av oemotståndliga babykläder i bomull och kashmir mix. Det är nästan så att man själv vill hoppa ner i en av dessa mjuka bodys eller klänningar!

Med Lisas starka passion för mjuka och kvalitetssäkra material kan man vara säker på att LIVLYs plagg alltid kommer att finnas med på topplistan. Det är viktigt att man som nybliven mamma och pappa kan hitta kläder som bebisen trivs i, kan leka i och som är vänlig mot den sköra huden - något som LIVLY utan tvekan kan garantera!

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Inspirationen bakom LIVLY

Huvud designern bakom dessa härliga barnplagg är Lisa Carrol - en otrolig talang! Inspirationen bakom märket kommer från den dag hennes tvillingdöttrar föddes då båda döttrar, Liv och Lilly - varav namnet LIVLY, föddes med skör och ömtålig hy. Ett inte ovanligt problem för många nyfödda barn då deras hud inte har hunnit vänja sig vid de material och den luft som finns i världen. För att undvika eksem och lätta sår ville Lisa hitta den mjukaste och snällaste bomull att klä sina barn i. Hon hittade Pima Cotton, en slags bomull som lär varar den mjukaste typen av bomull i världen. I all hast åkte Lisa ner till Peru, hittade en lokal organisk bomulls leverantör, valde ut de mjukaste materialen och tog hem dessa till Sverige igen där hon började designa bodys, klänningar, tröjor. LIVLY erbjuder kvalitet och 100% bomull i sina plagg så att du kan klä småttingarna i mjuka material som lätt omfamnar den sköra huden. Lisa ville dela med sig av sin idé till andra nyblivna föräldrar där ute och lanserade snabbt dessa plagg på den svenska marknaden. 

LIVLY design studio

I hjärtat av Sveriges huvudstad Stockholm har LIVLY byggt upp en mysig och hemtrevlig designstudio. Här bubblar kreativiteten varje dag där färgpaletter, tyger och mönster väljs ut inför nästkommande kollektion till de små minisarna. Detta ljusa och glädjefyllda kontor har de inrett som en drömvärld där barn som kommer och hälsar på kan leka, upptäcka nya former och figurer och låta fantasin vandra iväg. Inspirationen bakom kollektionerna får Lisa från barnens livliga illustrationer och ändlösa fantasier. Hon har skapat en varm och kärleksfull plats för både föräldrar och barn. Numera har LIVLY även en flagship store i Stockholm, och vi hoppas på att få se mer av LIVLY de kommande åren. Ett fantastiskt märke som onekligen lägger mycket tid, kvalitet och kärlek i sin designs.

100% av den mjukaste bomullen i världen

LIVLYs mål är att erbjuda barnkläder i bästa material och kvalitet som folk är villiga att spendera det lilla extra på. Det är viktigt att hitta kläder som skyddar småttingarnas ömma och sköra hud mot eksem och liknande. Nyfödda barn har cirka 10 gånger så känsligt skinn som resten av oss och tar 12 månader att utvecklas fullt ut. Materialet och tygerna i LIVLYs kollektioner kommer från Peru - i 100% ‘Pima Cotton’. Det var viktigt för designern och grundaren Lisa att LIVLYs kläder skapades på ett så organiskt och naturligt sätt, varför hon ville vara i varje steg av processen. Tillverkningen av dessa tyger är så långt ifrån massproduktion man kan komma och har handplockats, ihopvävts och färgats på naturligt sätt. Lisa Carrol bestämde sig för att ta hem dessa material och designa klädkollektioner i den mjukaste bomullen till sina barn. Hennes starka passion för mjuka och bekväma barnkläder lyser igenom dessa fantastiska plagg. Vi på Me & the Met älskar dessa gudomliga designs!