Kategorier

Libertine-Libertine

Libertine-Libertine

År 2009 startades det danska märket Libertine-Libertine av vännerna Rasmus Bak, Pernille Schwarz och Peter Munch Ovesen. Deras mål var att skapa kläder utan restriktioner, där man fokuserar på mångfald, hög kvalitet och väldesignade plagg. Libertine-Libertines vision är att stimulera den kreativa själen utan restriktioner. De tre skaparna inspireras av stadens ljus, den danska kusten och den moderna kulturen vilket avspeglas i deras rena snitt och vackra mönster.

Det danska märket är känt för deras klassiska och enkla snitt som tilltalar den moderna och upptagna kvinnan som värdesätter kvalitet och passform. Under de kalla månaderna erbjuder Libertine-Libertine många klassiska kappor och jackor som är inspirerade av den klassiska herrjackan med raka axlar och enkla snitt. Alla deras kappor och jackor är tillverkade i fina höstfärger - grått, beige, marinblått och svart.

Ett plagg som Libertine-Libertine är speciellt uppmärksammade för är deras snygga skjortor som finns i alla färger och mönster. Skjortan har en perfekt passform och är helt klart ett must-have i varje kvinnas garderob. Utöver skjortor har märket också mjuka stickade tröjor, feminina toppar, snygga klänningar och coola accessoarer. Köpenhamnsmärket hänger med i trenderna och är otroligt duktiga på att både vara innovativa och klassiska på samma gång. Vi ser fram emot att se hur märket utvecklas under de närmsta åren och vi är otroligt glada att kunna erbjuda Libertine-Libertine som en del i vår Me & the Met-familj!

Köp Libertine-Libertine kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.