Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Libertine-Libertine

År 2009 startades det danska märket Libertine-Libertine av vännerna Rasmus Bak, Pernille Schwarz och Peter Munch Ovesen. Deras mål var att skapa kläder utan restriktioner, där man fokuserar på mångfald, hög kvalitet och väldesignade plagg. Libertine-Libertines vision är att stimulera den kreativa själen utan restriktioner. De tre skaparna inspireras av stadens ljus, den danska kusten och den moderna kulturen vilket avspeglas i deras rena snitt och vackra mönster.

Det danska märket är känt för deras klassiska och enkla snitt som tilltalar den moderna och upptagna kvinnan som värdesätter kvalitet och passform. Under de kalla månaderna erbjuder Libertine-Libertine många klassiska kappor och jackor som är inspirerade av den klassiska herrjackan med raka axlar och enkla snitt. Alla deras kappor och jackor är tillverkade i fina höstfärger - grått, beige, marinblått och svart.

Ett plagg som Libertine-Libertine är speciellt uppmärksammade för är deras snygga skjortor som finns i alla färger och mönster. Skjortan har en perfekt passform och är helt klart ett must-have i varje kvinnas garderob. Utöver skjortor har märket också mjuka stickade tröjor, feminina toppar, snygga klänningar och coola accessoarer. Köpenhamnsmärket hänger med i trenderna och är otroligt duktiga på att både vara innovativa och klassiska på samma gång. Vi ser fram emot att se hur märket utvecklas under de närmsta åren och vi är otroligt glada att kunna erbjuda Libertine-Libertine som en del i vår Me & the Met-familj!

Köp Libertine-Libertine kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Tidlösa och minimalistiska kläder med en extra tvist

Libertine-Libertine har talang för att designa tidlösa och minimalistiska kläder som oftast består av klassiska plagg med en extra tvist. Den klassiska designen kan ses i deras plagg som skjortan, kavajen och polotröjan. Libertine-Libertine skiljer sig från mängden genom att sätta sin egen prägel på de klassiska plaggen så att det blir både trendigt och modernt. Detta ses särskilt i deras nyskapande och snygga mönster och färger. Deras kollektioner innehåller alltid fina blommönster, sjömansrandigt, prickar och geometriska mönster. Märket tillverkar också herrkollektioner som är slående lik deras kvinnokollektion. De vidhåller deras vision och stil via båda kollektioner vilket är Libertine-Libertines signum. Deras vision och målbild genomsyrar deras kollektioner och gör det tydligt att märket designar för stilmedvetna kvinnor och män som värdesätter hög kvalitet. Märket följer också tydligt dagens trender, tex genom att designa coulutte-byxor med en tillhörande topp i vackra höstfärger som militärgrönt, marinblått, grått och sand.

Skjortklänningen är också en representant för tidlösa plagg som alltid kan användas. Använd en fin skjortklänning med ett par sneakers till arbetet eller med högklackat och en clutch för en perfekt party-look. Detta är ett signum för Libertine-Libertines kollektioner - de går utmärkt att bära deras plagg både till vardag och fest. Genom att välja Libertine-Libertine får du inte bara snygga designkläder men också hög kvalitet, perfekt passform som kan bäras till varje tillfälle. Den fina kappan Almost coat är en väldigt fin höstkappa som passar perfekt till ett par jeans eller kostymbyxor.

Disco, blomstermönster och tryck

Kollektionen AW17 från Libertine-Libertine bestod av många vackra och tuffa kläder. Bland annat fanns det många plagg som hade blommigt mönster. Kollektionen innehöll allt från djärva kostymer dekorerade med blåa och röda ros-mönster till vintage inspirerade kläder med svarta blommor med rosa detaljer på. Mycket vackra glittriga plagg återfanns i kollektionen där det till och med fanns en glittrig träningsoverall. Ett genomgående tema i kollektionen var tryck som återfanns på allt från tröjor till ytterkläder. Själva trycket varierade men ett populärt tryck var märkets eget namn Libertine. Märket Libertine-Libertine slutar aldrig att överraska modevärlden och kommer säsong efter säsong med vackra och tuffa kläder som alltid är trendiga och modesäkra. Är du ute efter klassiska plagg med en tvist så hittar du det från märket då de är experter på att hitta den perfekta balansen mellan trendigt, modernt och klassiskt. Matcha gärna deras fina skjortor med ett par kostymbyxor eller ett par jeans.

Libertine – franska för en person utan moraliska restriktioner

Märkets filosofi är att sträva efter att stimulera den kreativa själen utan restriktioner. Inspirerad av stadsljus, det vilda samt utav kultur skapar märket modekläder som vi alla älskar och som är trendiga år efter år. Märket grundades av Rasmus Bak, Pernille Schwarz och Peter Munch Ovesen i den nordiska modestaden Köpenhamn under sommaren 2009. Märkets namn betyder på franska en person utan moraliska restriktioner vilket är det som ligger till grund för deras filosofi. 

I en intervju berättar Rasmus Bak som är en av grundarna att företag har en existentialistisk inställning till deras arbete och resan som kommer med det. Livskvalité är den högsta prioriteten och är även en stark fokuspunkt i deras design och produktsfilosofi. Kläderna som de designar produceras helt och hållet i Europa där de har hittat de bästa återförsäljarna och tygleverantörerna genom åren vilket har fett dem en unik produkt som kan konkurrera med de bästa märkena på marknaden.

Märket har sedan det grundades haft en stor fokus på kvalité och lärt sig att producera kläder utifrån dess förhållande. De har ett arbetsteam som alla jobbar hårt för att uppnå märkets mål och för att varje dag bli bättre. Det här tankesättet skapade rätt tidigt trogna och lojala kunder och återförsäljare. På grund av finansiella begräsningar så började Libertine-Libertine med att bara designa ett fåtal produktgrupper men har idag utökat sin verksamhet och designar många olika typer av kläder. Från märket hittar du allt från kjolar till jackor, byxor, tröjor och olika vackra set som är superfina både till vardags och fest och kan matchas med andra plagg för att komplettera din snygga stil på bästa sätt. Alla kläder kommer i fina material som sammet, ull och mohair. Det finns även accessoarer så som kepsar, halsdukar och väskor att shoppa från märket.