fri frakt och retur i sverige

Libertine-Libertine

År 2009 startades det danska märket Libertine-Libertine av vännerna Rasmus Bak, Pernille Schwarz och Peter Munch Ovesen. Deras mål var att skapa kläder utan restriktioner, där man fokuserar på mångfald, hög kvalitet och väldesignade plagg. Libertine-Libertines vision är att stimulera den kreativa själen utan restriktioner. De tre skaparna inspireras av stadens ljus, den danska kusten och den moderna kulturen vilket avspeglas i deras rena snitt och vackra mönster.

Det danska märket är känt för deras klassiska och enkla snitt som tilltalar den moderna och upptagna kvinnan som värdesätter kvalitet och passform. Under de kalla månaderna erbjuder Libertine-Libertine många klassiska kappor och jackor som är inspirerade av den klassiska herrjackan med raka axlar och enkla snitt. Alla deras kappor och jackor är tillverkade i fina höstfärger - grått, beige, marinblått och svart.

Ett plagg som Libertine-Libertine är speciellt uppmärksammade för är deras snygga skjortor som finns i alla färger och mönster. Skjortan har en perfekt passform och är helt klart ett must-have i varje kvinnas garderob. Utöver skjortor har märket också mjuka stickade tröjor, feminina toppar, snygga klänningar och coola accessoarer. Köpenhamnsmärket hänger med i trenderna och är otroligt duktiga på att både vara innovativa och klassiska på samma gång. Vi ser fram emot att se hur märket utvecklas under de närmsta åren och vi är otroligt glada att kunna erbjuda Libertine-Libertine som en del i vår Me & the Met-familj!

Köp Libertine-Libertine kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

9 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Libertine-Libertine har talang för att designa tidlösa och minimalistiska kläder som oftast består av klassiska plagg med en extra tvist. Den klassiska designen kan ses i deras plagg som skjortan, kavajen och polotröjan. Libertine-Libertine skiljer sig från mängden genom att sätta sin egen prägel på det klassiska plaggen så att det blir både trendigt och modernt. Detta ses särskilt i deras nyskapande och snygga mönster och färger. Deras kollektioner innehåller alltid fina blommönster, sjömansrandigt, prickar och geometriska mönster. Märket tillverkar också herrkollektioner som är slående lik deras kvinnokollektion. De vidhåller deras vision och stil via båda kollektioner vilket är Libertine-Libertines signum. Deras vision och målbild genomsyrar deras kollektioner och gör det tydligt att märket designar för stilmedvetna kvinnor och män som värdesätter hög kvalitet. Märket följer också tydligt dagens trender, tex genom att designa coulutte-byxor med en tillhörande topp i vackra höstfärger som millitärgrön, marinblått, grått och sand.

Skjortklänningen är också en representant för tidlösa plagg som alltid kan användas. Använd en fin skjortklänning med ett par sneakers till arbetet eller med högklackat och en clutch för en perfekt party-look. Detta är ett signum för Libertine-Libertines kollektioner - de går utmärkt att bära deras plagg både till vardag och fest. Genom att välja Libertine-Libertine får du inte bara snygga designkläder men också hög kvalitet, perfekt passform som kan bäras till varje tillfälle.