Gratis frakt på köp över 300kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Leowulff

På Me & the Met älskar vi väskor. Det är det absolut läckraste accessoaren som kan piffa till vilken outfit som helst genom att göra den sofistikerad och elegant. Du kan aldrig ha för måste väskor i din garderob - en väska för varje tillställning och humör. Den lilla svarta clutchen till festen, den stora shopperväskan till skolan eller jobbet och axelväskan till shoppingdagen. Tack vare denna fantastiska uppfinning har vi var allt erbjuda ett av de trendigaste väskmärkena på marknaden just nu, nämligen Leowulff.

Efter flera år i mode- och PR branschen valde Sarah Østergaard Wulff att uppfylla sin dröm om att starta en väskmärke med snygga high-end designs. Sarah grundade märket Leowulff år 2011, där hon än idag sitter som kreativ direktör och ägare. Det tog inte lång tid innan märket blev en succé och säljs idag hos många exklusiva multibrandbutiker. För Sarah har det varit viktigt att designa väskor av högsta kvalitet, varför alla designs produceras i Leowulffs kollektioner endast i det skönaste och bästa lädret. Leowulffs kollektioner blir idag tillverkade as kalvskinn från Italien eller Turkiet. Det är även viktigt att alla väskor har en coola och trendiga designs som samtidigt är händiga att bära. Med din Leowulff får du alltså design, kvalitet och komfort i en och samma väska. Leowulffs fantastiska designs visar verkligen på Sarahs passion för accessoarer och djurprint. Du kan finna flera styles i klassiska “must-have” mönstren som leopard och zebra. Sarah har även kompletterat sina kollektioner med en t-shirt kollektion där du kan köpa en t-shirt med ett motiv av antingen en elefant, varg eller lejon på bysten. Designers filosofi är att erbjuda tidlösa kollektioner som är trendiga och hållbara säsong efter säsong.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Färger, mönster och fransar som gör Leowulff unikt

När du står överväger om du ska köpa en väska från Leowulff så är det många saker du ska ta ställning till. För att utöver alla olika designs att välja på så ska du också välja färg, mönster och om du vill ha med eller utan fransar. Som tidigare nämnt är djurmönster ett av ägare och kreativa direktör Sarah Østergaard Wulffs favorit designs och ett återkommande tema i alla kollektioner. Utöver det finner du även skinn i flera olika kvaliteter, till exempel erbjuder dom väskor i klassisk mjuk kalvskinn, mocka, quiltat skinn och krokodil inspirerat skinn. Fransarna tillhör den klassiska och bästsäljande Farah väskan som och kommer i flera olika färger. Generellt håller Sarah inte tillbaka med färger och mönster vilket gör att det alltid finns något för alla. Svart är en klassiker som aldrig går ur tiden, men utöver det använder hon gärna blått, beige, vinrött, rött och rosa i sina designs. 

Hypen kring Heather bag

Sedan Leowulffs Heather bag kom ut på marknaden har den haft en stark position som bestseller. Därför återkommer den även säsong på säsong. Heather bad är en liten och elegant clutch med två silvriga manschetter på sin framsida. Väskan kommer med en rem sifall du vill bära den över axeln eller så kan du stoppa undan remmen och bära den som en trendig clutch. Heather bag är ett bra exempel på en klassisk Leowulff design som kännetecknas genom sina tuffa detaljer och färger, men samtidigt tidlösa och användbara. Leowulff garanterar en väska av hög kvalitet till ett prisvärt pris. Heather bag återkommer varje säsong i de klassiska materialen som läder och mocka men med nya och trendiga färger som passar den pågående säsongen. Visst frestas man av en ljusrosa väska till vårfesten eller en mörkbrun mocka till hösten.

Flera olika designs: plånbok, clutch, shopper etc.

Men det finns många flera bestsellers i Leowulffs sortiment än bara Heather bag. I dessa kollektioner är det bara fantasin som kan sätta gränser för vilken Leowulff väska som ska stå överst på önskelistan. Du kan hos Leowulff hitta allt från den lilla clutchen till festen, shoppern som har plats för allt från laptop till träningskläder eller axelremsväskan i flera olika storlekar som du tar med ut på en shoppingrunda i stan. Utöver det har Leowulff även ett stort urval av mindre lädervaror som plånböcker och korthållare, passhållare och sminkväska som alla matchar din Leowulff väska.

Leowulff Heather, Naomi och Viper…

Dessa är namnen på några av de mest populära väskorna från Leowulff. För även om Leowulff endast har funnits sedan 2011 så har märket byggt ett så pass väletablerat varumärke att det till och med har ett antal väskor på bestsellerlistan, och inte bara en gång, utan säsong efter säsong. Så fort de kommer in i butik säljs de slut på bara några dagar. Heather, Naomi, North och Viper er alla designs som borde finnas i var kvinnas garderob. Heather till festen, Naomi och North till vardagsärenden och Viper som den perfekta jobbväskan där det finns gott om plats för det mesta. 

Historien bakom namnet Leowulff

Leowulff var namnet Sarah Østergaard Wulff valde att kalla sin “bebis”. Märket heter LeoWulff så Sarahs tog inspiration från sitt horoskop - lejonet - därav namnet “Leo”, och slog ihop det med sitt efternamn “Wulff”, som även på engelska påminner om ett annat mäktigt djur, vargen (wolf). Det finns alltså en röd tråd mellan Sarah identitet som lejon, sitt namn Wulff och sin förkärlek för djurmönster. Sarah beskriver sina egna kollektioner som ett samspel mellan de farliga djurens temperament, den skandinaviska minimalismen och den franska elegansen, allt i en och samma väska. Något namnet Leowulff sannerligen avspeglar