Kategorier

Kokoon

Kokoon

Kokoon grundades 2009 av den Köpenhamnsbaserade designern Nanna Søbirk, och detta modevarumärke är inspirerat av siden. Därför är det självklart att just siden är det primära materialet i Kokoons produkter. Det är ett vackert och naturligt material som är ömtåligt, men även ytterst skönt att ha på sig, vilket gör siden till det perfekta materialet för vackra och kvinnliga kläder.

Nanna hämtar inte bara inspiration från sidentygets kvinnliga natur, utan även från den enkelhet och de rena linjer som finns hos herrkläder. Nanna har även en förkärlek för mönster och tryck, och hon är extra förtjust i de djurtryck som alltid präglar Kokoons kollektioner. Men Nanna använder sig inte bara av klassiska djurtryck utan även olika färger för att skapa unika mönster, som gör det klassiska djurtryckets vildsinthet mer diskret och lågmäld. I de tidigare kollektionerna från Kokoon har det funnits allt från blått och rosa till rött och creme, eller grått och blått i kombination – så man vet aldrig vad hon hittar på till nästa säsong.

All denna inspiration har resulterat i ett varumärke som skapar vackra och tidlösa, tryckta, sidenaktiga silkeprodukter som är både kvinnliga och tar avstamp i herrarnas silhuetter, vilket ger en vacker och modern kontrast.

Köp Kokoon-kläder online hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.