Gratis frakt på köp över 300kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Kenzo Klänningar

Klänningar

Det ikoniska franska modehuset Kenzo designar sina klänningar i färgglada, roliga och uppiggande mönster och färger. Sällan har ett modehus haft en sådan ikonisk design på kläder att det syns på långt håll att det är Kenzo som har designat. Kenzo är succémärket som är omåttligt populärt över hela världen. Deras ikoniska tiger återfinns på de flesta plagg i Kenzo’s kollektioner och speglar deras lekfullhet och inspiration från naturen.

Kenzo designar ofta klänningar med sportiga influenser, men även med kvinnlig och figursydd design. De har alltid mycket hög kvalitet på materialval och deras plagg är tillverkade för att hålla en hel livslängd. Visste du till exempel att grundaren Kenzo Takada handsydde alla plagg de första kollektionerna?

De klänningar vi har sett i tidigare kollektioner har haft flerfärgade eller enfärgade mönster, som alltid är inspirerad av naturen. Några av deras klassiska mönster är inspirerade av jungeln, ökenlandskap med kaktusar, blommor, blad och djur i alla dess former.

Köp Kenzo klänningar online hos Me and the Met!

Tillbaka till Kenzo --> Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

7 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning