Jerome Dreyfuss

Jerome Dreyfuss är en fransk designer som tog modevärlden med storm år 2002 med hans fantastiska och unika accessoar-kollektioner. De snyggt designade och enkla handväskorna blev snabbt mycket populära bland de unga och modemedvetna parisiska kvinnorna, vilket gjorde att märket hamnade på världskartan. Idag är Jerome Dreyfuss känt för att designa chica och enkla accessoarer med innovativa och coola detaljer. Utöver att vara välkända för deras design är de också kända för väskornas höga kvalitet som alltid är tillverkade i de bästa material. Idéen bakom alla Jerome Dreyfuss kollektioner är att väskorna ska passa perfekt in i ditt liv. Därför har alla väskor ett justerbart band så att du kan välja om du vill ha den över axeln eller bröstet. Alla väskor i deras kollektioner har herrnamn, för att visa en del av Jeromes personlighet och märkets jordnära känsla.

Jerome Dreyfuss är inte styrda av trender utan inspireras av nära vänner och stilfulla streetstyle-kvinnor. Idag kan du känna igen en Dreyfuss-väska genom deras nogranna hantverk, samt innovativa och smarta design. Dessutom fokuserar det franska märket mycket på materialval och hållbarhet, då deras val av skinn behandlas på bästa sätt. Genom detta kan du med gott samvete köpa deras fina väskor.

Köp dessa trendiga och coola väskor online här hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

5 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Eleganta och tuffa väskor som passar alla kvinnor världen över

Designern bakom märket är fransmannen Jerome Dreyfuss som föddes år 1974 i Nancy. När han var 17 år flyttade han till Paris för att studera mode men detta var inte långvarig då han lämnade skolan bara några månader senare för att arbeta för John Galliano. Den första damkollektionen släppte designern 1998 då han enbart var 23 år gammal. Kollektionen beskrevs som tuff och elegant. Några år senare kom den första damkollektionen som innehöll väskor vilket var starten för den stora framgången för märket. Väskorna var perfekt formade och eleganta vilket gjorde att alla kvinnor i Paris snabbt föll för dem. Jerome är idag gift med den franska designern Isabel Marant som är känd för hennes vackra kläder som är inspirerade av den bohemiska stilen.

Idag är Jerome Dreyfuss känd för sina handväskor och hur han skapar innovativa väskor som är eleganta men med en liten tvist som gör dem unika. Alla väskor är gjorda av de finaste materialen så som olika typer av fint skin för att skapa väskor som är älskade av kvinnor i alla olika åldrar världen runt. Du hittar även väskorna på kändisar som Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Diane Kruger och Kiera Knightley. Men enligt designern är det inte kändisarna som är det viktigaste utan istället är det viktigaste att alla kvinnor tycker om väskorna från märket vare sig de är kända eller inte. Jerome följer inte trender när han designar utan skapar väskor som är inspirerade av kvinnor i hans omgivning och även utav nära vänner. Idag går det att hitta märket över 300 butiker världen och det finns även en flagship butik i modestaden New York. 

De fina väskorna från Jerome dreyfuss kommer i flera olika modeller och färger som passar alla olika tillfällen och stilar. Du hittar mindre axelväskor som passar både till fest och till vardags samt så finns det även större väskor som är perfekta till jobbet eller en shoppingdag. Väskorna kommer i fina färger som rött, svart, grönt och beige. Det går även att hitta mönstrade väskor där leopardmönstret är en favorit.

Bobi, Igor, Billy och alla deras vänner

Alla väskor är döpta efter män och därför stöter du på stilar så som Bobi och Victor från märket. De manliga namnen är ett uttryck för Jeromes egen personlighet och märkets jordnära känsla. Så vem av alla män är din nya kärlek? Kanske är det Bobi, Igor eller Billy?

Väskorna som kommer från märket är inte bara otroligt snygga utan har även väldigt funktionella och coola funktioner. För att lösa det eviga problemet med att inte hitta sina nycklar så har många av väskorna inbyggda nyckelkedjor som gör att du enkelt kan hitta dina nycklar i en väska från Jerome dreyfuss. Från märket hittar du även ofta matchande plånböcker till väskorna vilket skapar ett coolt set. Alla väskor kommer i fina färger och denna säsong hittar du färger som rött och orange i kollektionerna. Djungelinspirerande tryck återfinns också och vem älskar inte djurtrycken. En väska från Jerome dreyfuss är den perfekta detaljen för att komplettera din outfit. 

Investera i en designerväska med ett gott samvete

Det franska märket arbetar mycket med hållbarhet där djur och skinn ska behandlas så bra som möjligt. Märket fokuserar därför både på processen före och efter produktionen vilket gör att du kan köpa vackra väskor med ett gott samvete. All skin som de använder sig av produceras i Frankrike vilket gör att de kan kontrollera och styra hela processen från A till B. Fokus ligger inte bara på djurens välbefinnande utan även på att minska koldioxidutsläppen som skapas under själva tillverkningen av skinnet.  Jerome dreyfuss besöker därför själv sina största fabriker varannan vecka för att säkerhetsställa att miljön respekteras och även för att kolla kvalitén på lädret.

Skor, plånböcker och andra accessoarer från märket

Utöver de vackra väskorna från märket så går det även att shoppa vackra skor. Dessa skor är skapade av samma fina material som väskorna och återfinns i olika färger och modeller. Från Jerome dreyfuss hittar du allt från fina pumps till Sneakers, boots och stövlar. Även skorna är klassiska och eleganta men med en tvist som gör dem speciella och trendiga. Shoppa även fina plånböcker i olika storlekar samt nyckelringar från märket.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.