fri frakt och retur i sverige

Jerome Dreyfuss

Jerome Dreyfuss är en fransk designer som tog modevärlden med storm år 2002 med hans fantastiska och unika accessoar-kollektioner. De snyggt designade och enkla handväskorna blev snabbt mycket populära bland de unga och modemedvetna parisiska kvinnorna, vilket gjorde att märket hamnade på världskartan. Idag är Jerome Dreyfuss känt för att designa chica och enkla accessoarer med innovativa och coola detaljer. Utöver att vara välkända för deras design är de också kända för väskornas höga kvalitet som alltid är tillverkade i de bästa material. Idéen bakom alla Jerome Dreyfuss kollektioner är att väskorna ska passa perfekt in i ditt liv. Därför har alla väskor ett justerbart band så att du kan välja om du vill ha den över axeln eller bröstet. Alla väskor i deras kollektioner har herrnamn, för att visa en del av Jeromes personlighet och märkets jordnära känsla.

Jerome Dreyfuss är inte styrda av trender utan inspireras av nära vänner och stilfulla streetstyle-kvinnor. Idag kan du känna igen en Dreyfuss-väska genom deras nogranna hantverk, samt innovativa och smarta design. Dessutom fokuserar det franska märket mycket på materialval och hållbarhet, då deras val av skinn behandlas på bästa sätt. Genom detta kan du med gott samvete köpa deras fina väskor.

Köp dessa trendiga och coola väskor online här hos Me & the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

I Jerome Drefuss kollektioner kan du alltid hitta en bred variation av väskor, med både cross-body, hand-och axelväskor samt clutchar. Dessutom finns det nästan alltid en matchande plånbok till din favoritväska. Den röda tråden genom alla kollektioner, utöver den höga kvaliteten, är den råa designen som återfinns i var accessoar. Den råa designen kan ses i märkets val av blixtlås, fransar, silver- och gulddetaljer. Då varje väska från Jerome Dreyfuss adderar pricken över i:et i varje outfit är väskorna ett must-have. Fina klara färger eller klassiska grundfärger pryder väskorna. Varje kollektion innehåller väskor i färgerna svart, grått, mörk-och ljusbrunt. Kollektionerna innehåller också mer exotiska och glada färger, som rött och orange, men också djungelinspirerade mönster som ormskinn och leopard. Jerome Dreufyss väskor kan helt enkelt bära upp vilken outfit som helst. Världens kvinnor ser upp till och inspireras av de stilsäkra franska kvinnorna, som är kända för deras säkra och lyxiga parisiska stil.

Vi på Me & the Met rekommenderar en investering i en av dessa väskor om du är ett fan av det franska stilen. Deras väskor är unika men enkla och perfekta att bära på axeln om du strosar längs ned Champs Elysee, dricker en kaffe på en av Paris alla uteserveringar eller om du bara ska ned till affären nära din lägenhet hemma.