Kategorier

J BRAND

J BRAND

Med focus på både komfort och stil är J brand nummer ett när det kommer till coola och moderiktiga kläder. J Brand grundades år 2005 av Jeff Rudes och Susie Crippen i staden som anses vara huvudstaden av denim, nämligen Los Angeles. Idag är märket ledande inom produktionen av denimplagg av hög kvalité. De designar denim kläder som är sköna, snygga men framförallt som har den ultimata passformen. Kläderna som de skapar ska vara enkla att använda och passa perfekt in i konsumentens vardag och livsstil. Deras mål är att skapa klassiskt, tidlöst och sofistikerat denimmode med focus på bra passform.

Utöver deras focus på premium denim plagg så arbetar även företaget med hållbarhet och är medvetna om den påverkan de har på världen och att de kan göra en skillnad. J Brand drivs av idén att det är en person som gör hela outfiten och inte andra hållet runt och det är denna passion som driver dem att alltid uppfinna och skapa nya plagg. Idag ägs majoriteten av J Brand av den stora modekoncernen Fast Retailing som även bland annat äger märken som Uniqlo, Helmut Lang och Theory. Sedan Fast Retailing köpte majoriteten av J Brand år 2012 så har många förändringar skett. Koncernen har inspirerat märkets identitet, kultur och produkter och självklart även givet märket en andra hemstad, nämligen i världens andra denimhuvudstad Tokyo. Märket har varit ledande inom denim i många år nu och fortsätter att utveckla och designa nya plagg som går i linje med deras grundvärden.

Från märket hittar du inte enbart jeans utan även t-shirts, toppar, klänningar, kjolar, ytterplagg och byxor. Utöver denim så erbjuder märket även material som bomull och läder. Jeansen är dock det klassiska J Brand plagget och går att hitta i massa olika färger och modeller. Och vem älskar inte ett par jeans med den perfekta passformen matchat med en t-shirt och boots för att skapa den ultimata avslappnade looken. Hitta dina favoriter från märket här hos oss på Me and the Met.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.