Kategorier

IRO

IRO

Det franska märket IRO grundades av bröderna Laurent och Arik Bitton år 2005 och har sedan starten tagit världen med storm. Det här har resulterat i att varumärket idag har över 50 butiker över hela världen. Namnet på märket kommer från det engelska ordet hero. Som är inspirerat fråm idén att du inte alltid ser en hjälte men att du alltid ser jobbet som en hjälte gör. Bröderna har en stor kärlek för musik och ville sprida den vidare i ett på ett nytt sätt, vilket resulterade i att de började designa kläder, något som deras föräldrar redan höll på med. Inspirationen till kollektionerna kommer från kvinnor som strävar efter att utveckla och experimentera med sin stil. Detta resulterade i att kollektionerna präglas av en blandning av den klassiska franska parisstilen med rebellisk och cool street style från New York.

Bröderna kombinerar den franska stilen med en New York känsla för att skapa plagg som är avslappande och feminina. Att hitta den perfekta balansen mellan kvinnligt och manligt är inte lätt men IRO lyckas göra detta på ett helt utmärkt sätt. Detta gör att deras plagg passar perfekt för de flesta kvinnor. Kläderna är gjorda av de bästa kvalitéerna och med stort fokus på detaljer och perfekt hantverk. Det här gör att IRO inte går att ifrågasätta inom modebranschen och att deras plagg är ett måste i allas garderober.

Märket har ett stort sortiment av kläder och olika stilar. De erbjuder både kollektioner för män och kvinnor, de designar accessoar och skor samt också mindre läderprodukter. Alla kollektioner är utformade så att de passar de olika säsongerna och det erbjuds ett brett utbud av mönster och färger. Du kan lita på att Iro levererar alla stora trender på bästa sätt, även fast inspirationen ligger i attityden och inte i modetrender. Vi är väldigt stolta och glada över att välkomna IRO till Me & the Met. Hitta dina absoluta favoriter från det franska varuhuset här

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 62

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.