Kategorier

Hunkøn

Hunkøn

I hjärtat av Köpenhamn skapades det fantastiska modemärket Hunkøn, som kort kan beskrivas som modernt, unikt och feminint. Hunkøn fokuserar sin design på kvinnan och vill uppmana henne att; vara sig själv, uttrycka sig själv, njuta av det man har nära och vara öppensinnad. Tidlösa, stilfulla och utstickande design är utgångspunkten för detta modemärke.

Grundarna bakom märket är de två danska designerna Anne Schøler och Trine Keseric, som finner mycket inspiration av den traditionella Japanska stilen tillsammans med den Skandinaviska enkelheten. Duon designar unika kläder samtidigt som de har en klassisk touch som går att använda i många år. Hunkøns vision är att skapa ett modemärke vars kläder inte bara är populära en kort period utan att kläderna ska bli ens favoriter som hänger med i många år framöver.

“Var dig själv” är Hunkøns budord som de stoltserar med. Designerduon vill skapa kläder som får kunderna att känna sig snygga och stiliga samtidigt som dem känner sig bekväma. Klädmärket beskriver detta som en lyx och detta kommer till uttryck i deras unika kombinationer av de senaste trenderna, klassisk design och högkvalitativa materialval. Hunkøn är verkligen ett märke till dig som strävar efter att vara moderiktig samtidigt som du vill behålla din stil och din personlighet.

Köp Hunkøn kläder online hos Me and the Met! Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

Visa som Rutnät Listvy

11 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.