Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Ganni Tröjor

TRÖJOR

Ganni är det danska märket som tagit världen med storm. Tack vare deras förmåga att matcha olika stilar, mönster, färger och kombinationer har de blivit en av våra mest uppskattade märken. Ganni har varje säsong vackra tröjor som passar till alla tillfällen. Deras kollektioner och tröjor har beskrivits som ungdomlig och färgrik, samt att de har en stark känsla av optimism och energi. Det går enkelt att säga att man blir glad av Ganni’s kläder!

Ganni’s tröjor är mycket uppskattade bland deras kundkrets. De levererar alltid snygga, coola, bekväma och prisvärda tröjor som aldrig slutar att överraska. De designar tröjor som skapar glädje och positiva känslor bland sina bärare. I varje kollektion finna många tröjor i olika former, färger och mönster - allt för att överraska! Ganni är duktiga på att designa tröjor som är trendiga och snygga.

Välj själv mellan mjuka stickade tröjor i alla möjliga färger eller utstickande kreationer i mycket färg. Ganni har snabbt blivit en favorit bland modebloggare världen över och de syns ofta på sociala medier. Du hittar nämligen allt i Ganni’s kollektioner, från enkla vardagsplagg till lyxiga partyklänningar.

Köp tröjor från Ganni online hos Me and the Met!

<< Tillbaka till Ganni - Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning