Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Ganni Skor

SKOR

Ganni har äntligen utökat sitt sortiment till skor! Deras skosortiment går i samma anda som resten av deras kläder - de är designade med lekfullhet. Deras chefsdesigner Ditte Reffstrup är stjärnan bakom märket och har blivit mycket hyllad de senaste åren. Ett par snygga skor kan lyfta vilken outfit som helst. Ett par högklackade skor kan göra en vardagslook till partylook på tre sekunder och ett par sneakers kan klä ner en annars uppklädd look. Skor är verkligen nyckelplagg i garderoben.

Ganni erbjuder bland annat rejäla vinterkängor, chelsea-boots, mary-jane pumps, mockapumps, sneakers, lågskor med grov sula, tofflor och ballerinas. De har många olika stilar, från sockersött till grovt och i alla mönster och färger. Ganni är kända för att ta ut svängarna när det gäller färg, mönster och material, vilket är en av anledningarna till att märket blivit så populärt.

Vi på Me and the Met älskar Ganni’s skokollektioner och det är med glädje vi erbjuder detta till våra kunder. Vi har handplockat det allra trendigaste ur varje kollektion, allt för att göra det så enkelt för dig som kund.

Köp skor från Ganni online hos Me and the Met!

<< Tillbaka till Ganni - Eller se vårt breda utbud av Filippa K här


1 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

1 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning