Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Ganni Skjortor & Toppar

SKJORTOR & TOPPAR

Vi är stolta att kunna erbjuda Ganni till våra kunder! Ganni är det danska klädmärket som har tagit världen med storm och har blivit kända för sina söta klänningar, mönstrade byxor, tuffa snickarbyxor och coola accessoarer. Något som de verkligen är duktiga på är deras skjortor och toppar. Varje säsong levererar Ganni skjortor och toppar som är lekfulla, trendiga, färgglada och härliga. Modebloggare världen över bär flitigt Ganni’s plagg på sociala medier vilket har satt Ganni på modevärldens karta.

Med sin ungdomliga attityd har de designat fantastiska skjortor och toppar. Ganni har en fantastisk förmåga att skapa kläder både till den enkla vardagen och till festen. De skapar både skjortor och toppar som går att styla upp och ned. Styla en av deras klassiska mönstrade skjortor till jobbet med ett par enkla jeans och sneakers eller med en tajt kjol och högklackat till festen. Ganni har plagg till alla tillfällen!

Vi på Me and the Met är så glada över att kunna erbjuda dig modemärket Ganni. Vi har handplockat de finaste skjortorna och topparna ur varje kollektion för att underlätta för dig som kund. Du behöver endast välja och vraka bland guldkornen.

Köp skjortor och toppar från Ganni online hos Me and the Met!

<< Tillbaka till Ganni - Eller se vårt breda utbud av Filippa K här


13 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

13 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning