Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Ganni Kjolar

KJOLAR

Det Köpenhamnsbaserade designmärket Ganni har snabbt blivit populärt bland modemedvetna konsumenter världen över. Det har blivit så populärt så fort att de nu är en av världens snabbaste växande modemärken. Ganni skapar varje år fantastiska kjolar som alltid är lekfulla, trendiga, bohemiska och stiliga. Allt från långa maxi-kjolar till korta 60-tals varianter som uppdaterats till att passa nutidens mode. Ganni’s designteam är fantastiskt duktiga på att mixa och matcha olika stilar vilket ger unika kläder.

Vi på Me and the Met har valt ut de finaste kjolarna från Ganni’s kollektioner för att just du enkelt ska kunna navigera bland guldkornen. Vi slutar aldrig att bli överraskade över Ganni’s kollektioner med coola och lekfulla kjolar varje säsong. En kjol kan vara det perfekta plagget i garderoben då det går att matcha med nästan allt! De är enkla att klä upp och ned och går att bära både till jobbet samt till festen! Klä ned kjolen med en stickad tröja för en cool vardagslook eller klä upp kjolen med en snygg partytopp och högklackat för festkvällen. Ganni har kjolar för varje tillfälle.

Ganni gör alltid lättburna, trendiga och coola kläder och accessoarer. Vi på Me and the Met är stolta över att kunna erbjuda detta märke till våra kunder, genom att välja ut det bästa ur varje kollektion. En kjol är ett riktigt nyckelplagg som låser upp din garderob.


Köp kjolar från Ganni online hos Me and the Met!

<< Tillbaka till Ganni - Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

5 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

5 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning