Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Ganni Byxor

BYXOR 

Köpenhamnsbaserade kläddesigners Ganni har tagit världen med storm sen de startade 2001. Med sina innovativa kreationer har de lyckats fylla tomrummet mellan high-fashion och budget. Ganni presenterar varje säsong mycket fina byxor som chefsdesignern Ditte Reffstrup ansvarar över. Varje säsong har de nya inspirationer, allt från Los Angeles till optimism, samt färgval och melodramiska kärlekshistorier.

Ganni levererar alltid snygga byxor. I deras kollektioner finns bland annat jeans, shorts, vida sidenbyxor, skinnbyxor, kostymbyxor samt culotter. De har alltid ett brett sortiment av olika nederdelar som alltid uppfyller Ganni’s designprinciper - lättburet, kvinnligt, bohemiskt och lekfullt. Detta är ledorden som gjort att Ganni har blivit så uppskattat och älskat genom åren.

 Ganni är också involverade i många designsamarbeten som alltid har varit mycket uppskattade bland deras klientel.

Det danska klädmärket har blivit älskat av många designmedvetna köpare som återkommer säsong efter säsong med glädje. Vi på Me and the Met har handplockat de finaste byxorna i varje kollektion för att du som kund enkelt ska kunna navigera bland guldkornen. Välkommen till oss och vi hoppas du hittar dina favoritbyxor från Ganni.

Köp byxor från Ganni online hos Me and the Met!

 Är du på jakt efter byxor eller kjolar ta en titt på vårt Ganni-sortiment här under, eller gå vidare till vårt urval av Ganni Klänningar här.

<< Tillbaka till Ganni - Eller se vårt breda utbud av Filippa K här

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

3 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning