fri frakt och retur i sverige

Ganni

Ganni är ett modevarumärke som ständigt går i spetsen för trendiga tryck och nya, utmanande stilar! Första gången vi såg Gannis kollektion ville vi direkt ta med alltihop hem. Nu kan du hitta de finaste stilarna med flera olika mönster och kvaliteter som garanterat blir en fullträff!

Ganni har allt: den lilla svarta till cocktailpartyt, den perfekta figursydda kavajen, kvinnliga stickade plagg till vardagen samt den randiga seglartröjan till helgen. Detta danska varumärke har som ambition att skapa looks som både är tuffa, sofistikerade, kvinnliga och klassiska, och som alltid håller god kvalitet och skänker både personlighet och stil till varje garderob.

Utöver kläder har Ganni även en skokollektion, och även här lyckas varumärket skapa coola stilar för alla tillfällen. Skogarderoben kan enkelt uppgraderas med sportiga sneakers, tuffa stövletter och sexiga stilettskor från Ganni.

Ganni har nämligen ett och samma syfte med alla kollektioner, och det är att skapa sexiga och lekfulla plagg som också är säkra garderobsklassiker. Det kan låta som ett ambitiöst mål, men Ganni lyckas gång på gång att skapa kollektioner som innehåller en kombination av allt det som får det att klia i fingrarna efter kläderna så snart de kommer till butikerna.

Ganni grundades 2000 och har under årens lopp genomgått en större makeover som bl.a. har medfört ett nytt designteam och en ny varumärkesidentitet, som har gjort varumärket till den stora framgång det är i dag. Köp Ganni-kläder online hos Me & the Met!

26 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

26 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

Ganni har upplevt stora framgångar med sina ready-to-wear-kollektioner och har under ledning av sin kreativa direktör Ditte Reffstrup satt sin prägel inom både den danska och den internationella modevärlden.

Ganni har upprepade gånger övertygat oss om att dess design inspirerar kvinnor. Varumärket levererar klädesplagg i enastående utformning och superb kvalitet, som kan stylas efter var och ens personliga stil. Gannis kreativitet och färdigheter har belönats med en rad prestigefyllda priser såsom Sølvtråden och Guldknappen. År 2014 blev Ganni även utsett till “Årets Varumärke” vid Danish Elle Style Award.

Gannis snabbt växande varumärke har under de senaste åren lett till stark tillväxt. Ganni har nu 14 butiker i Danmark, men är även etablerat i Norge, Tyskland och London. Ganni är dessutom representerat i 20 andra länder via webshops - därmed är det ett oundvikligt modemärke runtom hela världen.

Även om Ganni upplever stor framgång på världsplan är det fortfarande de egna värderingarna och den ursprungliga DNA:n som ligger till grund för varumärkets drift. Ganni har dessutom ökat fokus på att vara ett hållbart och miljövänligt märke. Detta stöds av målsättningen om att förbättra hållbarheten vid produktionsprocessen och utveckla produkter som håller länge i garderoben, så att du som förbrukare kan njuta av dina plagg från Ganni med gott samvete - under flera år!