Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Filippa K Jackor & Kappor

JACKOR & KAPPOR

Filippa K presenterar var säsong ett brett urval av jackor och kappor. Alltid med varumärkets kännetecknande klassiska och enkla snitt, men med säsongens tvist. Hos Filippa K är inte bara snittet stilrent - även färgerna är klassiska och passar till flera säsonger. Grått, blått och svart är att förvänta som primära färgval. Filippa K är det självklara valet för dig som vill köpa en klassisk jacka eller kappa som håller säsong efter säsong!

Filippa K erbjuder jackor och kappor passande för de flesta tillfällen - en ullkappa för den stilfulla looken, en parkas för kalla vinterdagar, en tunn jacka eller trenchcoat till våren, eller en blazer till festligheter - Filippa K har det du behöver och har dessutom mycket hög kvalitet!

Har du redan en jacka eller kappa från Filippa K i din ägo - exempelvis storfavoriten Esther Belt Coat - kan vi rekommendera dig att använda den som referens när du letar efter ett nytt plagg. Om ett plagg från en tidigare säsong har ett snitt som faller dig i smaken kan du med stor sannolikhet finna en ny version av detta, uppdaterad enligt säsongens modetrender.

Köp jackor och kappor från Filippa K online hos Me & the Met!

<< Tillbaka till Filippa K

Det finns inga produkter som matchar urvalet