Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Filippa K Tröjor

TRÖJOR

Svenska stjärndesignern Filippa K har ett stort urval av fantastiska tröjor i varje kollektion.

Med sin fina design och hög kvalitet är Filippa K’s tröjor ett måste varje säsong. Filippa K kännetecknas av sin skandinaviska design med fåtal basfärger och klassiska plagg med en liten tvist. Deras tröjor är riktigt nyckelplagg som låser upp hela garderoben.


Deras tröjor passar till varje tillfälle - jobbet, skolan, middagen eller utflykten. Filippa K kännetecknas av fantastiska materialval och deras tröjor håller alltid hög kvalitet. Deras tröjor går att använda säsong efter säsong, tack vare kvaliteten och designen! Filippa K brukar välja material som ull, kashmir och bomull i sin tillverkning och designar alltid med den moderiktiga kvinnan i fokus. Deras tröjor är alltid nyskapande samtidigt som de är klassiska.


Filippa K skapar alltid kläder med hållbarhetstänk i fokus, både när det gäller materialval och färgskala. Deras tröjor går i svart, vitt, beige, grått, mörkblått, mörkgrönt och pastell. I och med deras skandinaviska design-tänk har de blivit omåttligt populära bland kvinnor över hela världen.


Köp fina tröjor från Filippa K online hos Me & the Met!


<< Tillbaka till Filippa K


Det finns inga produkter som matchar urvalet