Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Filippa K Toppar & Skjortor

TOPPAR & SKJORTOR

Filippa K levererar klassiska och vackra kollektioner med toppar och skjortor varje år. Det som kännetecknar deras unika design är den avskalade men detaljrika skandinaviska stilen, som har blivit så populär. Filippa K’s toppar och skjortor kan användas till varje tillfälle - till festen, jobbet, middagen eller dejten. Deras kläder är enkla att klä upp och ned och fungerar som nyckelplagg då de låser upp din garderob. Filippa K gör i varje kollektion fantastiska klassiska skjortor med en liten tvist, det kan vara allt till materialval till design så som ballongärmar eller oversized. De slutar aldrig att överraska i sin innovativa men enkla design. Med sina enkla och fina snitt har de tagit modevärlden med storm och vi är stolta att kunna erbjuda Filippa K här hos oss på Me & the Met.


Varje säsong utger Filippa K toppar efter rådande trender. Ofta kan man hitta förra säsongens favoritplagg som har uppgraderats till en nyare version. Detta gör att Filippa K alltid har en röd tråd, kollektion efter kollektion, som deras klientel uppskattar mycket. Deras skjortor och toppar passar utmärkt för den modemedvetna kvinnan som vill ha klassisk design och bra materialval.


Det svenska märket har lyckats hålla sitt kännetecken genom åren och räknas idag till ett av de populäraste klädmärkena. De har mycket gott rykte i modevärlden och en trogen kundkrets som återvänder säsong efter säsong. Filippa K börjar ju erövra hela världen med sin skandinaviska design.


Köp toppar och skjortor från Filippa K online hos Me & the Met!


<< Tillbaka till Filippa K


6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

6 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning