Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Filippa K Klänningar

KLÄNNINGAR

 

Filippa K har alltid ett fantastiskt urval av klänningar i varje kollektion. De levererar alltid klassiska och vackra skapelser som följer märkets kännetecken - stilrent och skandinaviskt. Filippa K är duktiga på att skapa stilrena plagg i hög kvalitet och alltid med en liten tvist. Klänningarna som de skapar passar utmärkt till vardags, jobb eller fest och är alltid enkla att klä både upp och ned. Varje säsong skapar Filippa K klänningar i nya färger och mönster som alltid följer trenden. Filippa K har blivit ett av Sveriges kändaste varumärke och nästan varje kvinna har minst ett Filippa K plagg hemma.


Filippa K har klänningar som passar till varje tillfälle - jobbet, skolan, dejten, finmiddagen eller bröllopet. Deras höga kvalitet gör att du kan använda deras plagg i åratal utan att oroa dig för att de ska tappa färg eller form. Filippa K väljer alltid högkvalitativa material som du dessutom kan återvinna.


Det populära märket har som utgångspunkt att skapa nyckelplagg som låser upp hela din garderob. En av deras klänningar kan verkligen låsa upp hela din garderob med sina klassiska men samtidigt nyskapande snitt. Kläderna skapas alltid i vackra basfärger som svart, vitt, beige, mörkblå och pastell. Dessa färger representerar den skandinaviska stilen som Filippa K strävar efter.


Köp stilrena klänningar från Filippa K online hos Me & the Met!

<< Tillbaka till Filippa K

10 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

10 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning