Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Filippa K Kjolar

KJOLAR

Filippa K har ett brett urval av kjolar i sitt sortiment och överraskar alltid med sin enkla men innovativa och vackra design som har blivit deras kännetecken genom åren. En vacker kjol är ett måste i varje kvinnas garderob och vi rekommenderar en från Filippa K. Varje säsong kommer Filippa K ut med vackra kjolar i alla olika sorters modeller, för att kunna tillgodose sina kunders behov. De gör maxikjolar, minikjolar, veckade kjolar och knälånga kjolar, i olika material och färger. Ofta använder de plagg från tidigare kollektioner och uppgraderar dessa med någon liten designändring för att kunden ska känna igen Filippa K’s unika stil.


Filippa K är också välkända för att ha matchande kavajer till kjolarna, så att det blir ett helt set. De har både kjolar till kontoret eller till party-natten, och eftersom deras design är så minimalistisk kan du styla både upp och ned på ett lätt sätt.


Vi har handplockat de allra vackraste kjolarna från Filippa K’s kollektioner, för att just du enkelt ska kunna välja din favorit. Välj och vraka bland vårt utbud och matcha efter dina önskemål och fingertoppskänsla.


Köp kjolar från Filippa K online hos Me & the Met!

<< Tillbaka till Filippa K

2 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

2 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning