Gratis frakt på köp över 300kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Filippa K Kavajer

KAVAJER

Filippa K är kända för sina välsittande, figursydda och vackra kavajer som borde finnas i varje kvinnas garderob. Tack vare de väldesignade snitten och formen på deras kavajer, finns det något som passar alla - utan att tumma på kvalitet och material. Filippa K är experter på att göra fantastiska kavaj och byx-set som är den perfekta välklädda jobb-outfiten. Filippa K erbjuder kavajer för varje tillfälle, använd den som ytterjacka, på jobbet, till skolan, på det viktiga mötet, på festen eller när du är på resande fot. En kavaj från Filippa K får hänga med länge i garderoben tack vare den höga kvaliteten och användsområden.


En Filippa K kavaj är ett måste! Det är ett riktigt nyckelplagg som kan låsa upp resten av din garderob. En kavaj kan matchas och användas på hundratals olika sätt och vi är övertygade om att kavajen är ett av våra mest ikoniska plagg genom tiderna.


Vi på Me & the Met älskar Filippa K’s utbud av kavajer och ser fram emot deras nya kollektioner varje år. Varje kollektion lyckas de skapa en ny version av den klassiska kavajen utan att ändra för mycket. Det är en av Filippa K’s starkaste sidor. Vi på Me & the Met har handplockat de snyggaste kavajerna från varje kollektion för att göra det enkelt och lätt för dig som kund att navigera bland alla plagg.


Köp din kavaj från Filippa K online hos Me & the Met!

<< Tillbaka till Filippa K

 

Det finns inga produkter som matchar urvalet