Gratis frakt på köp över 400kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Filippa K Byxor

BYXOR

Filippa K ger varje säsong ut fantastiska byxor i alla dess former. Hos den svenska designern kan du alltid hitta modets senaste trender inom byxor. I år är det de trendiga culotterna som gjort entré. Filippa K är kända för sin fantastiska passform på byxor och har modeller som passar allas kroppar. De har alltid en variation på jeans, i alla olika modeller och materialval. Med sin enkla design finner du alltid snygga byxor till arbetet, då de erbjuder kostymbyxor med matchade kavaj i olika färger och stil. I år är det den vackra mörkblåa kostym-settet i linne som gjort succé. Med hög kvalitet på alla sina materialval är Filippa K ett måste för den medvetna konsumenten.


Filippa K har blivit ett erkänt märke med gott rykte som de lever upp till säsong efter säsong. Deras byxor kan bäras till alla tillfällen, då de är klassiska och har enkla snitt som lätt kan matchas med andra plagg. Deras kostymbyxor behöver inte bäras som set tillsammans med kavajen utan kan stylas på egen hand med en snygg blus eller tröja. Det går utmärkt att ta på sig en spetsbody och kostymbyxor för en snygg party-look eller middagsbjudning.


Vi på Me & the Met har handplockat säsongens finaste byxor så att just du kan välja och vraka mellan guldkornen. Vi tar varje säsong in jeans, kostymbyxor, shorts och culotter från Filippa K. Du behöver bara välja hur du ska styla din nästa look, med ditt par favoritbyxor.


Köp byxor från Filippa K online hos Me & the Met!


<< Tillbaka till Filippa K

2 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning

2 artiklar

per sida

Rutnät  Lista 

Fallande ordning