Kategorier

By Zoe

By Zoe

By Zoé är ett franskt varumärke som grundades av tre systrar 2005 i Frankrikes vackra huvudstad Paris. Varumärkets franska och parisiska ursprung går inte att ta miste på, eftersom det alltid finns en tydlig parisisk estetik i varje designat plagg. Sedan By Zoé grundades har systrarna försett fashionistas över hela världen med vackra kläder som både är kvinnliga och tuffa. De blandar vackra och klassiska silhuetter som exempelvis kvinnliga klänningar och bouclejackor med sköna material och unika och coola tryckta tyger, vilket ger de i övrigt feminina och klassiska kläderna en modern och cool touch. Blandningen av kvinnligt och coolt gör kläderna mycket mångsidiga och därmed även användbara, eftersom de enkelt kan kläs upp med höga klackar och smycken, eller kläs ned med sneakers och en tröja.

Varje säsong ser systrarna bakom By Zoé även till att skapa en enorm variation eftersom deras kollektioner alltid innehåller allt från klänningar till jackor, blusar, toppar, byxor, shorts och kjolar – By Zoe gör allt på ett snyggt sätt.

Variationen, användbarheten, materialen och silhuetterna hos By Zoés produkter är anledningarna till att vi hos Me & the Met älskar By Zoé, och vi ser alltid fram emot att se nyheterna inför varje säsong. - By Zoé säljs online hos Me & the Met!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.