Kategorier

By Malene Birger

By Malene Birger

By Malene Birger har funnits sedan 2003 och är idag ett av de mest framgångsrika danska modemärkena. Klädmärket är ett internationellt premium brand som uppskattas av tusentals kvinnor världen över. Det var danskan Malene Birger som år 2003 slog upp dörrarna till det populära märket och idag säljs det i över 40 länder. En del av framgången ligger i att By Malene Birger designar exklusiva plagg till förnuftiga priser som tilltalar en bred grupp kvinnor. Märkets filosofi är att uppmana kvinnor att välja den livsstil de verkligen önskar att leva.

Fler än en gång har det danska märket blivit uppmärksammat för deras skarpa linjer, goda kvalitet och tidlösa design. Flera gånger har de blivit utnämnda till ‘Best Brand of the Year’ och ‘Best Danish Designer’ i Danmark vilket är en stor ära då det finns hård konkurens. Visionen bakom märket är att bli sedda som ett designer-drivet, exklusivt, inspirerande och respekterat märke på den internationella modescenen. Det ska vara ett märke som kvinnor känner sig stolta att bära.

Det syns tydligt att många kända danska kvinnor är stora fans av By Malene Birger. Mer än en gång har sångerskan Medina, samt Danmarks egna Kronprinsessan Mary setts bära deras kläder. Man kan ofta se By Malene Birger plagg på röda mattan och på street-style bilder där coola danska kvinnor poserar i både klassiska och nya trender från modehuset. Klädmärket kompromissar aldrig på kvalitet eller design och har ända sedan starten skapat trender på modescenen. Under modeveckan i Köpenhamn har By Malene Birger en mycket påkostad show som säsong efter säsong skapar snygga, trendsättande och ekstraordinära kläder. Deras modeshow har och kommer alltid vara en av modeveckans högpunkter. Vi är mer än glada och stolta över att kunna välkomna By Malene Birger till vår webshop.

Köp By Malene Birger kläder online hos Me & the Met!

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 49

Sätt fallande sortering
Sida
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.