Gratis frakt på köp över 300kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar är ett danskt varumärke som sedan starten har haft fokus på kreativitet och innovation. Målet är fortfarande idag att designa och utforma vackra och unika kläder till hög kvalité samt att leverera ett hantverk till ett bra pris. Det är viktigt för varumärket att vara sanna mot deras DNA och den skandinaviska stilen men samtidigt fokusera på att erbjuda något extra med fokus på detaljer i varje kollektion. Den första butiken öppnades i Köpenhamn vilket även var deras flagship store. Idag säljs varumärket i Danmarks största städer som Århus och Odense.

Kunden är och kommer alltid att vara den viktigaste för Bruuns Bazaar och det är därför viktigt för dem att designa kläder som deras kunder faktiskt kommer att vilja använda. Varje säsong designar de både mäns och kvinnors kollektioner med tillhörande accessoarkollektion i hög kvalité. De erbjuder allt från sommarlångklänningar, mjuka stickade tröjor och silkeskjortor till kostymer i perfekta passformer. Bruuns Bazaar erbjuder något för alla, vilket gör det enkelt att förnya och utöka sin nuvarande garderob med deras plagg.  Kläderna är sofistikerade och innehåller detaljer som gör plaggen unika. 

Sedan starten 1994 har ambitionen varit att skapa ett modemärke med en stark skandinavisk designtradition. Den skandinaviska stilen präglas av rena linjer och enkla detaljer i klara. Plaggen är av pastell färger som representerar vårt kalla väder men samtidigt finns det varma färger som passar utmärkt till hösten, de har något som passar alla säsonger. Kärnan i Bruuns Bazaar är det tidlösa minimalistiska utseendet som kännetecknar den skandinaviska stilen och märket anses idag ha hjälpt skapa den internationella igenkända skandinaviska stilen. Därför betraktas det danska varumärket som en skandinavisk ikon inom modebranschen. Från märket hittar du klänningar, kjolar, tröjor och jackor. Vi på Me and the gillar den skandinaviska stilen och de fina detaljerna på kläderna. Hitta just dina favorit plagg från Bruuns Bazaar här hos oss! 

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Ett märke som har allt: Klänningar, byxor, skjortor och stickade tröjor

Behöver du förnya din garderob, en ny klänning inför helgen, eller kanske bara några nya toppar för att förnya vardagen, du kan hitta allt hos oss från Bruuns Bazaar. Märkets signatur-look är avslappnad elegans, vilket speglas i de rena och vackra linjerna och som kännetecknar klädernas form. Skandinavisk enkelhet och den coola komforten är nyckelordet för varumärket och därför är alla kläder gjorda i de bästa materialen.

Den här säsongen är det material som ull och silke som kännetecknar kollektionerna. Kombinationen av hög kvalité på materialen och trycken på plaggen gör kläderna till plagg som du måste ha i din garderob. Det finns klänningar och kjolar för alla stilar eftersom plaggen är utformade i olika längder och passformer. Matcha gärna kjolen eller klänningen för att skapa en lite coolare och mer avslappnad look.

Om du vill uppdatera din garderob med några fina accessoarer så kan du handla allt från solglasögon till stövlar och väskor från det danska märket. Alla accessoarer är gjorda av högsta kvalitet och designade i den skandinaviska stilen som är den röda tråden för märket.

Jackor som är gjorda av hög kvalité

Bruuns Bazaar designar jackor i alla stilar, oavsett om du letar efter en ny lång jacka, en kort läderjacka eller en ny fin kavaj finns de att hitta hos märket. Nyckelorden för varumärket är cool komfort och skandinavisk enkelhet vilket speglas i kollektionerna. Jackorna är stilrena och plaggen är gjorda i bra kvalité som ull, läder och silke. Hos Bruuns Bazaar hittar du de finaste kavajerna och jackorna i olika färger och material, de har något som passar alla säsonger. För att skapa den coola looken kan du matcha jackan eller kavajen med ett par byxor för en modern och sofistikerad stil. Kombinera gärna med en korsväska och ett par sneakers för skapa den moderna stilen.

Om du vill hitta en ny kappa för de kalla månaderna kan du hitta ullkappor i flera modeller och färger från Bruuns Bazaar. Märket har en extremt bra förståelse för tryck och färger vilket går att se på de fina plaggen. Kapporna är sofistikerade och går att hitta i både i feminin och mer maskulin design vilket gör att du kan hitta en kappa som bäst passar din stil.

Ett märke som är en förebild för skandinavisk design

Bruuns Bazaars ambition är att förena traditionella mönster med nutida trender. Efter etableringen 1994 blev varumärket snabbt en förebild för skandinavisk design. Märket fortsätter att växa och utvecklas. Idag känner de flesta till varumärket och efterfrågan för märket är stort vilket resulterar i att deras stora kundgrupp expanderar och märket är idag älskat av många.

Bruuns Bazaar är ett internationellt välkänt modemärke. Genombrottet på den internationella marknaden skedde när världsstjärnan Madonna valde att bära ett par av märkets byxor i musikvideon av Beautiful Stranger. Det här var starten på den internationella marknaden. Samma år var Bruuns Bazaar även det första danska modemärket att delta i den officiella modeveckan i Paris. Det här resulterade att deras kollektion visades på catwalken i Paris och sågs av åskådare runt om i världen. 

Märket har vunnit flera utmärkelser och har successivt blivit en del av den danska designhistorian. Märket har hjälpt till att forma det danska modet och fick den skandinaviska stilen att bli välkänd på den internationella modemarknaden. Här på Me & the Met ser vi alla fram emot att se märkets utveckling under de kommande åren samt de vackra och stilrena kläderna de kommer att designa.