Kategorier

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar

Bruuns Bazaar är ett danskt varumärke som sedan starten har haft fokus på kreativitet och innovation. Målet är fortfarande idag att designa och utforma vackra och unika kläder till hög kvalité samt att leverera ett hantverk till ett bra pris. Det är viktigt för varumärket att vara sanna mot deras DNA och den skandinaviska stilen men samtidigt fokusera på att erbjuda något extra med fokus på detaljer i varje kollektion. Den första butiken öppnades i Köpenhamn vilket även var deras flagship store. Idag säljs varumärket i Danmarks största städer som Århus och Odense.

Kunden är och kommer alltid att vara den viktigaste för Bruuns Bazaar och det är därför viktigt för dem att designa kläder som deras kunder faktiskt kommer att vilja använda. Varje säsong designar de både mäns och kvinnors kollektioner med tillhörande accessoarkollektion i hög kvalité. De erbjuder allt från sommarlångklänningar, mjuka stickade tröjor och silkeskjortor till kostymer i perfekta passformer. Bruuns Bazaar erbjuder något för alla, vilket gör det enkelt att förnya och utöka sin nuvarande garderob med deras plagg.  Kläderna är sofistikerade och innehåller detaljer som gör plaggen unika. 

Sedan starten 1994 har ambitionen varit att skapa ett modemärke med en stark skandinavisk designtradition. Den skandinaviska stilen präglas av rena linjer och enkla detaljer i klara. Plaggen är av pastell färger som representerar vårt kalla väder men samtidigt finns det varma färger som passar utmärkt till hösten, de har något som passar alla säsonger. Kärnan i Bruuns Bazaar är det tidlösa minimalistiska utseendet som kännetecknar den skandinaviska stilen och märket anses idag ha hjälpt skapa den internationella igenkända skandinaviska stilen. Därför betraktas det danska varumärket som en skandinavisk ikon inom modebranschen. Från märket hittar du klänningar, kjolar, tröjor och jackor. Vi på Me and the gillar den skandinaviska stilen och de fina detaljerna på kläderna. Hitta just dina favorit plagg från Bruuns Bazaar här hos oss! 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.