Gratis frakt på köp över 300kr. Gratis retur på alla ordinare köp.

-

Bkr

Sedan 2011 har det amerikanska märket bkr sålt snygga och trendiga vattenflaskor. Märket är etablerat av de två amerikanska kvinnorna Tal Winter och Kate Cutler. Filosofin bakom vattenflaskorna är att skönhet kan ändra världen och med vackra flaskor så blir det en upplevelse att dricka vanligt vatten. Flaskorna är ett perfekt alternativ till de billigare engångsflaskorna, och gör att du enkelt kan ta med dig vatten var du än ska.

Vattenflaskorna är designade att kunna hålla en lång tid då de bara tillverkas i bra och slitstarka material. Själva flaskan är av glas med en lagom öppning vilket gör den enkel att dricka ur. Glasflaskan är omgiven av ett silikonmaterial som skyddar glaset. Silkonen kan tas av så att flaskan kan tvättas i diskmaskin. Silikonmaterialet kommer i alla världens färger vilket gör det möjligt för dig att välja precis den flaska du vill ha. Alla flaskor som vi på Me & the Met säljer är 500 ml, vilket är den perfekta storleken att ha med i farten. Den är varken för liten eller för stor och passar utmärkt i handväskan. Vi älskar dessa amerikanska vattenflaskor i så vackra färger.

Köp bkr vattenflaskor online hos Me & the Met!


Det finns inga produkter som matchar urvalet

Alla regnbågens färger

Flaskorna kommer i alla möjliga färger såsom nude, rosa, lila, röd och många fler. Det är därför möjligt att välja precis den färg du vill ha - som representerar din stil och personlighet. Varför gå runt med en gammal pet-flaska när du kan dricka vatten ur en av bkr:s vackra flaskor? Totalt sett görs flaskorna i 60 olika nyanser och i tre olika storlekar.  Utöver färger är det också möjligt att få silikonpiggar eller fina illustrationer på flaskorna. Vattenflaskorna med piggar på kommer också i många olika färger. De illustrationer som finns på flaskorna finns med hjärtan, glassar, ananas och klubbor på. Perfekta till sommaren!

Hållbar design

Bkr-flaskorna är inte bara hållbara och snygga, men också bra för miljön. Vanliga vattenflaskor i plast kan inte användas mer än ett par gånger innan de börjar läcka kemikalier i vattnet. Designerna bakom märket förenades genom deras stora intresse av hälsa och miljö. De hade hört talas om studier där samband försökt hittas mellan kemikalierna som plastflaskor utsöndrar och sjukdomar som diabetes och infertilitet. De bestämde sig helt enkelt för att göra något som motverkar detta problem. Bkr gör det enkelt för oss att dricka det rekommenderade dagliga intaget av två liter vatten. What’s not to love?

Vattenflaskan som blev en modeaccessoar

Den roliga men samtidigt minimalistiska designen talade direkt till de svenska kvinnornas modehjärtan. Vattenflaskan precis som ens handväska ska bara hänga med i den moderna kvinnans fartfyllda vardag. Ofta tar vi en klunk vatten i farten eller så släcker vi törsten efter en cykeltur. Det är därför som bkr gör den perfekta accessoaren som både är moderiktig och praktisk. Bkr gör nya kollektioner varje säsong som vilket annat modemärke som helst. Många kända ansikten har synts dricka vatten ur bkr’s flaskor, som tex, Blake Lively, Charlize Theron och Gisele Bündchen. Utöver detta har märket också ett gäng träningsentusiaster som älskar deras flaskor. Det är inte svårt att föreställa sig ett yogarum fyllt med bkr-flaskor som matchar träningskläderna. De coola vattenflaskorna finns nu över hela världen och har blivit en stor hit i USA, London, Sverige och Danmark. Vi är så glada att kunna erbjuda dessa vattenflaskor som en del av vårt sortiment.