Kategorier

Birgitte Herskind

Birgitte Herskind

Märket Birgitte Herskind har sedan  dag ett vunnit över allas modehjärtan genom sin minimalistiska design och goda kvalitet. Än idag har de sin bas i hjärtat av Köpenhamn med en inspirationsfylld designstudio där kreativiteten aldrig står på paus.

Idag drivs märket Birgitte Herskind av grundaren vid samma namn, som även sitter som chefsdesigner. Birgitte visste redan sedan barnsben att hon ville bli klädesdesigner. Vid 16 års ålder följde hon sin dröm och flyttade från barndomshemmet i Beder till centrala Köpenhamn för att kickstarta sin karriär inom mode och design. Hennes huvudsakliga drivkraft har alltid varit att få arbeta med mönster, material och designs, vilket ledde till grundandet av klädmärket Birgitte Herskind, år 2013. Idag är Birgitte Herskind en familjeverksamhet som inkluderar Birgittes tre döttrar samt man. Passionen för märket delas av alla familjemedlemmar och är än idag en viktig egenskap för företaget.

Men det är inte bara i Danmark som märkets skandinaviska stil och estetik har blivit en succé, märket har även fått in en stark fot på den internationella marknaden med försäljning i Holland, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Norge och USA. Denna popularitet uppstod till följd av märkets pricksäkra design, fantastiska kvalité och välproducerade material - och vi är bombsäkra på att märket inte är färdiga med att erövra världen riktigt än!

Birgitte Herskind är speciellt kända för sina val av exklusiva material och minimalistiska “Köpenhamn looks”. Märket utstrålar en blandning av det klassiska och det coola vilket gör att deras plagg passar kvinnor i alla åldrar och stilar. Spana in märkets läckra och feminina klänningar, blusar och stickade koftor och bli en del av Birgitte Herskind-klubben. Det är ett märke som erbjuder kollektioner med allt du kan tänkas behöva, så planerar du på att piffa till din garderob så är Birgitte Herskind en bra start.

Gillar du klassiska designs eller herr-inspirerade silhuetter, den sportiga looken eller den simpla kostymbyxan, så har du hittat rätt! Hitta dina favoriter från Birgitte Herskind här på Me & the Met!

Visa som Rutnät Listvy

2 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.