Kategorier

Bash

Bash

Det parisiska ready-to wear märket Ba&sh startades år 2003 av de två barndomsvännerna Barbare Boccara och Sharon Krief. Vänninorna hade en vision om att skapa deras drömgarderob och sälja detta till andra kvinnor som delade deras klädsmak. Med deras kärlek till mode blev det naturligt att de skulle gå in i modebranschen. Ba&sh kollektioner har som utgångspunkt att passa in i de två kvinnliga designernas egna garderob och vad kvinnor själv önskade hängde i deras garderob. Med en brinnande önskan om att skapa den ideala kvinnogarderoben är Ba&sh en klädmärke skapat av kvinnor för kvinnor.

Det populära klädmärket säljs idag i över 400 butiker världen över och kännetecknas av sin Parisinspirerade stil. I Ba&sh ready-to-wear kollektioner hittar du allt från eleganta klänningar, jumpsuits och trendiga toppar till stickade tröjor och enkla jackor. En kombination av olika material, eleganta och precisa snitt, mönster, detaljer och färger formar kollektionerna. Plaggen kan med lätthet matchas kors och tvärs och tillsammans skapar de en smakfull garderob med tidlösa plagg som kan användas igen i nya kombinationer.

Tre ord som beskriver Ba&sh kollektioner är tidslös, användbart och mest av allt - chic! Med sina franska influenser skapar Ba&sh kollektioner med urban charm, klassiska stilar och kombinerar maskulint och feminimt, rockigt med sött, men också bohemiskt. Märket är skapat för att bli buret och älskat av alla kvinnor tack vare de stora kombinationsmöjligheterna av klassiska blusar, snygga stickade tröjor, mönstrade kjolar och rockiga byxor. Oavsett vilket humör du är på kan du vara säker på att Ba&sh ger dig en moderiktig och sofistikerad look.

Köp Ba&sh kläder online hos Me & the Met!

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.