Kategorier

Balmain

Balmain

Designhuset Balmain är välkänt på Paris Haute couture-scen, med attraktiva produktlinjer inom bland annat mode och skönhet, och med rykte om sig av att vara it-varumärket för militärinspirerat mode. Detta ser vi klart och tydligt genom Balmains plagg som utstrålar styrka och rebellism. Skinn, slanka siluetter och jordnära färgsättningar är några av varumärkets kännetecken, så är även lyx och sofistikerad elegans.

Det franska varumärket och modehuset Balmain grundades år 1945 av Pierre Balmain, med hopp om att återuppväcka intresset för påkostad couture under andra världskrigets eftertid. Balmains eleganta feminina plagg blev storfavoriter bland europeiska kungligheter och Hollywoods modeikoner - bland andra Katharine Hepburn, Brigitte Bardot och Sophia Loren.

Med årens gång har Balmain utvecklats från definitionen av elegans med sofistikerad feminin drapering och plissering till att gestalta det Balmain vi idag känner till - tuffhet och chic med tätt åtsittande plagg, en stil som klippt och skuren för en trendig fransk it-girl. Här på Me & the Met är vi stolta över att kunna presentera Balmain som en del av vårt sortiment. Ta en titt på de varor vi just nu har i lager och låt dig inspireras av plaggen designade av den väletablerade franska modeskaparen.

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.