Kategorier

ATP Atelier

ATP Atelier

Det hela började 2016, i en liten kustby i södra Italien, himmelriket för den som älskar genuin italiensk läder. Här träffades Maj-La Pizzelli and Jonas Clason som tillsammans grundade idén om ATP Atelier, döpt efter låten “All Tomorrow's Parties” skriven av Velvet Underground. Sedan dess har märket växt snabbt både i Sverige men även internationellt hos flera exklusiva multi-brand försäljare runt om i världen. I Augusti 2018 blev de även inbjudna till för första gången visa upp sin senaste kollektion på Stockholm Fashion Week. Märket har blivit en succée hos flera mode portaler runt om i världen och allt fler är nyfikna på att utforska världen kring ATP Atelier.

Idén är simpel; handtillverkade lädervaror designade i en minimalistisk skandinavisk stil men med parisisk självsäkerhet - något grundarna tyckte saknades på marknaden. ATP Atelier’s väskor och skor är skapade för att passa den moderna kvinnan som lägger värde i kvalitet och hållbarhet men även läckra designs. Designade av begåvade designers och tillverkade av lokala hantverkare, kommer ATP Atelier alltid erbjuda trendiga, eleganta och tidlösa lädervaror som du kommer kunna njuta av i många år framöver.

I kollektionerna kan du hitta bl.a. nätta sommar sandaler, eleganta väskor och kaxiga boots som passar alla olika tillställningar. Lys upp din vinter outfit med en färgglad handväska eller matcha sommarklänningen med ett par statement boots. Du bestämmer helt själv. Men det vi kan lova är att ATP Atelier kommer bli en must-have i var kvinnas hem.


Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida
Copyright © Me & the met. All rights reserved.